Fotbal international

Filippo Inzaghi, criticat de un fost jucător de la Milan: “M-a făcut să cred că și eu pot antrena”

28.09.2018 | 21:46
Filippo Inzaghi criticat de un fost jucator de la Milan Ma facut sa cred ca si eu pot antrena

AC Milan a avut un început ezitant de sezon, cu doar 6 puncte acumulate în 5 partide jucate în Serie A, confirmând forma slabă din ultimii ani. Fostul antrenor din sezonul 2014 – 2015, Filippo Inzaghi, este criticat de Adil Rami, fost jucător la Milan, care spune că italianul nu l-a impresionat cu nimic în perioada petrecută la gruparea milaneză. Mai mult decât atât, jucătorul francez este de părere că oricine poate fi antrenor, din moment ce până și Inzaghi a ajuns pe banca tehnică a Milanului.

Ajuns la vârsta de 32 de ani, fundașul central a petrecut un an și jumătate la AC Milan, perioadă în care a jucat în 44 de partide, a marcat 4 goluri și a dat 3 pase de gol. Campion mondial cu Franța în 2018, Adil Rami nu a câștigat niciun trofeu alături de echipa italiană și se declară neimpresionat de tacticile fostului antrenor Filippo Inzaghi. Relația dintre cei doi nu a fost deloc bună, mai ales că jucătorul francez era un obișnuit al băncii de rezerve.

Adil Rami critică tactica folosită de Filippo Inzaghi la AC Milan

Francezul spune că și-ar dori să devină antrenor după ce va agăța ghetele în cui și oferă o listă cu tehnicienii care l-au impresionat. Printre aceștia nu se numără și fostul său antrenor de la AC Milan, Filippo Inzaghi.

“Mi-ar plăcea să antrenez, m-aş vedea pe bancă. Am avut mulţi antrenori buni în cariera mea, cum ar fi Rudi Garcia, Blanc, Deschamps, Unay Emeri sau Seedorf. I-am urmărit în timp ce îşi făceau treaba şi m-am gândit că nu e deloc uşor. Apoi a venit Filippo Inzaghi. Trebuie să îi mulţumesc pentru că m-a făcut să-mi dau seama că şi eu pot fi antrenor. Dacă el poate, oricine poate să o facă”, a declarat Adil Rami, care în prezent joacă la gruparea franceză Olympique Marseille.

Ca fotbalist, Filippo Inzaghi a jucat la Piacenza, SC Leffe, Piacenza, Verona, AC Parma, Atalanta, Juventus Torino și AC Milan.