Fotbal international

Filmarea care îl poate scăpa pe Cristiano Ronaldo de acuzațiile de viol. Anchetatorii caută imaginile

11.10.2018 | 17:51
Filmarea care il poate scapa pe Cristiano Ronaldo de acuzatiile de viol Anchetatorii cauta imaginile

Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol vrea să citeze ca martor o rudă de-ale portughezului, care ar fi intrat în camera de hotel din Las Vegas la scurt timp după ce aceștia au plecat. Jurnaliștii din Portugalia notează că Ronaldo ar fi acceptat să fie audiat prin videoconferință de anchetatorii din Statele Unite ale Americii, în timp ce aceștia caută filmarea de pe camerele de supraveghere instalate în hotel. Avocații lui Ronaldo susțin că imaginie îl pot scăpa de acuzațiile de viol.

Apărătorii lui Ronaldo spun că documentele publicate de cotidianul Der Spiegel ar fi fost ținta unor atacuri informatice în 2015, alături de mai multe entități din întreaga lume, iar hackerii le-ar fi falsificat ulterior, astfel că acuzațiile care i se aduc starului de la Juventus Torino ar fi întemeiate pe informații care nu sunt conforme cu realitatea și ar avea scopul de a-l defăima pe fotbalistul de 33 de ani. În plus declarațiile date de Cristiano Ronaldo și Kathryn Mayorga sunt contradictorii, iar o probă video ar face lumină în acest caz.

Anchetatorii caută filmarea care îl poate scăpa pe Ronaldo de acuzațiile de viol

“După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat”, scriu jurnaliștii portughezi. Imaginile făcute publice până acum nu spun mare lucru despre ceea ce s-a întâmplat. În presă au apărut doar fotografii cu Ronaldo relaxându-se lângă piscina hotelului în ziua în care ar fi avut loc agresiunea.

Cristiano Ronaldo a negat acuzațiile de viol, iar apărătorii lui susțin că ar fi fost forțat de Real Madrid să îi plătească femeii care îl acuză suma de 375 de mii de euro pentru a păstra tăcerea și a nu aduce prejudicii de imagine clubului de pe Santiago Bernabeu.