Fotbal intern

Filmarea cu Marica în prosop, out de pe internet! Decizia luată de Tribunalul Cluj

26.02.2021 | 17:40
Filmarea cu Marica in prosop out de pe internet Decizia luata de Tribunalul Cluj
Ciprian Marica în prosop. Foto: Captură video ZiarDeCluj
ADVERTISEMENT

Tribunalul Cluj a decis ca înregistrarea în care Ciprian Marica apare acoperit doar de un prosop să fie ștearsă de pe net, pentru a proteja intimitatea femeii alături de care apare fostul atacant în imagini.

Materialele care au apărut pe un site din Cluj trebuie să dispară imediat de pe internet, aceasta fiind cererea expresă a Anei Muntean, prin intermediul avocatelor sale.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a fost devenit protagonist al unui scandal uriaș în august 2019, după ce a apărut acoperit doar cu un prosop într-un videoclip filmat într-un hotel din Cluj-Napoca.

Filmarea cu Marica în prosop, out de pe internet! Decizie clară a Tribunalului Cluj

Cazul care l-a transformat pe Ciprian Marica în subiectul glumelor de pe internet, dar și în parte dintr-un scandal uriaș în Cluj-Napoca, a început în vara anului 2019, atunci când pe internet au apărut imagini compromițătoare cu atacantul.

ADVERTISEMENT

Problema nu a fost una atât de mare pentru el, cât a reprezentat o uriașă lovitură de moral pentru Ana Muntean, cea alături de care fostul atacant al naționalei a fost surprins la un hotel din „capitala Ardealului”.

Chiar soțul acestuia, adică fiul unui fost șef al companiei Transgaz, a prins-o și a filmat-o alături de Marica la hotel, iar ulterior imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale. Ulterior, s-a aflat că Marica și soțul femeii erau chiar prieteni.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și spăla imaginea, Ana Munteanu a cerut în instanță ca imaginile să nu mai fie disponibile pe internet. Tribunalul Cluj i-a dat dreptate, astfel că publicația ce le-a făcut disponibile va fi obligată să le șteargă.

„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (..) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei. (…)

ADVERTISEMENT

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viaţa privată prin interzicerea pârâţilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, scrie în decizia instanței.

ADVERTISEMENT