Life

Filmările Asia Express, oprite în Turcia dintr-un motiv banal. Ce au pățit Cuza, Emi, Patrizia Paglieri și fiul ei

Asia Express este o competiție care nu este lipsită de momente tensionate sau neplăcute, asta pentru că cele 9 echipe au mereu parte de situații neprevăzute.
19.09.2021 | 21:38
Filmarile Asia Express oprite in Turcia dintrun motiv banal Ce au patit Cuza Emi Patrizia Paglieri si fiul ei
Filmările Asia Express, oprite în Turcia dintr-un motiv banal. Ce au pățit Cuza, Emi, Patrizia Paglieri și fiul ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

A doua zi de filmări din Turcia le-a mai dat dureri de cap unor participanți. Cuza și Emi, cât și Patrizia și fiul ei, Francesco, nu și-au putut continua misiunea din cauza unui motiv banal.

Cele două echipe de la Asia Express 4 s-au agitat în cursa de pe Drumul Împăraților, lucru care a atras imediat atenția asupra lor din partea autorităților.

ADVERTISEMENT

În felul acesta cei patru au fost obligați să explice de ce au ajuns să se ascundă pe bancheta din spate a unei mașini, pentru a ajunge la feribotul ce ducea spre Çanakkale.

Asia Express 4, situații neprevăzute. Ce au pățit 2 echipe legat de misiune

Potrivit a1.ro, cei doi băieți din trupa Noaptea Târziu, Cuza și Emi s-au ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism. Ei s-au acoperit cu rucsacele pentru a nu fi observați.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile nu au decurs foarte bine pentru ei și au intrat în vizorul oamenilor legii, care au încercat să afle ce ascund concurenții de la Asia Express 4.

„Am constatat că treaba este destul de serioasă. Patrizia și Francesco erau deja prinși de jandarmi. A ieșit o întreagă tensiune acolo.

ADVERTISEMENT

Era o întreagă nebunie, eram 20 de oameni care încercau să discute, să se înțeleagă din turcă în engleză și din engleză în turcă.

O mare parte din ce povestim noi acum nu s-a filmat pentru că jandarmii au devenit foarte agresivi”, a spus Cuza, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri și fiul ei, obligați să se oprească din misiunea de la Asia Express 4

Patrizia Paglieri și Francesco au avut la rândul lor parte de neplăceri, după ce mașina în care erau a fost oprită de jandarmii, care i-au controlat. Ei au fost primii care s-au confruntat cu această situație.

Echipa de filmare a fost obligată să se oprească pentru a oferi explicații autorităților din Turcia, neînțelegerile durând câteva ore bune din cauza limbii. Concurenții de la Antena 1 vorbeau în engleză, în timp ce jandarmii în turcă.

„Atunci când ne-am agitat cu autostopul ne-au văzut autoritățile că eram agitați. Atunci probabil am dat la ochi și am fost controlați direct. Când ne-au prins a fost oribil”, a mărturisit Francesco.

După o discuție lungă, care s-a desfășurat în spatele camerelor de înregistrare, cei patru participanți de la Asia Express 4 au fost lăsați să plece.

ADVERTISEMENT