Sport

Filmările de la Te cunosc de undeva, sezonul 16, oprite. Mai mulți concurenți ar avea coronavirus

22.12.2020 | 16:54
Filmarile de la Te cunosc de undeva sezonul 16 oprite Mai multi concurenti ar avea coronavirus
ADVERTISEMENT

Filmările de la Te cunosc de undeva, sezonul 16, au fost oprite de Antena 1 după ce mai multe persoane ar fi fost confirmate cu noul coronavirus.

Nici nu bine s-a încheiat sezonul 15 al emisiunii de la Antena 1, căci producătorii show-ului de succes au început imediat pregătirile pentru următorul sezon.

ADVERTISEMENT

Ghinionul a lovit din nou emisiunea care s-a mai confruntat în urmă cu câteva luni cu un focar, când au fost diagnosticați pozitiv, printre alții, Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu.

Show-ul Te cunosc de undeva, lovit din nou de coronavirus

Din noul sezon care se va difuza la primăvară cei care s-ar fi infectat ar fi Raluka, Romică Țociu și Liviu Vârciu, concurenți care în ultimele zile sunt destul de inactivi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Din sezonul 16 mai fac parte și Pepe, unul dintre cei mai buni foști concurenți ai emisiunii, Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu.

Numele surprinzătoare din noul sezon, de care telespectatorii se vor bucura la anul sunt Emilia Popescu și fiul lui Ștefan Bănică Junior, care a împlinit deja 18 ani.

ADVERTISEMENT

Panica s-a instalat și în rândul juraților, cea mai speriată fiind Ozana Barabancea, care și-a făcut testul imediat. Și Andreea Bălan s-ar fi testat și a avut noroc: rezultatul a ieșit negativ în cazul ei.

Finala sezonului 15, locul doi în topul audiențelor

Motivul pentru care producătorii au grăbit filmările este teama de posibile noi restricții impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sezonul care s-a încheiat weekend-ul trecut, al 15-lea, a fost câștigat de cântăreața Ami, care în gala finală a intrat în pielea lui Britney Spears.

Ultima ediție din Te cunosc de undeva 15 a fost urmărită, la nivel național, de peste 1.800.000 de telespectatori, postul de televiziune clasându-se pe locul al doilea după PRO TV, potrivit paginademedia.ro.

Show-ul a fost la mică distanță la publicul urban, cu 962.000 de telespectatori în medie, cu doar 10.000 mai puțini decât PRO TV, care a difuzat Singur acasă 3, un film deja clasic în perioada Crăciunului, cu care postul de pe Pache Protopopescu nu dă în niciun an greș.

 

ADVERTISEMENT