Life

Filmările pentru serialul Vlad, reluate. Anunțul făcut de actorul Adi Nartea

23.06.2020 | 17:36
Filmarile pentru serialul Vlad reluate Anuntul facut de actorul Adi Nartea
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru fanii serialului „Vlad” difuzat la postul de televiziune Pro TV care și-a sistat filmările în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Actorii, regizorul și producătorul au revenit la filmări, așadar în curând serialul va apărea pe micile ecrane.

Sezonul cu numărul 3 a fost oprit brusc, doar 3 episoade fiind filmate până în clipa în care a apărut virusul din China în țara noastră. Așadar, cunoscuții actor vor reveni pe platourile de filmare cu forțe proaspete și mai motivați să ducă povestea mai departe.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de unul dintre actorii de la Pro TV care a ținut să transmită că așteptarea a luat sfârșit. Adrian Nartea, actorul care îi dă viață personajului principal „Vlad”, a declarat că el și colegii săi vor relua munca la „acest minunat proiect”.

Actorii din serialul Vlad, din nou pe platourile de filmare

„Au fost 3 luni de pauză forțată, pauză care la început a picat ca o pedeapsă, pentru că ne-a prins exact în punctul de fierbere al acțiunii. Însă am înțeles că e mai bine așa, să ne protejăm și mai ales să îi protejăm pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Am încercat să fac în izolare ceva productiv, neștiind când o să revenim la normal. Acum, iată, așteptarea a luat sfârsit, cu mare bucurie și entuziasm reîncepem munca la acest minunat proiect.

Faptul că revenim pe platourile de filmare mă bucură și mă face și mai motivat”, a spus actorul Adrian Nartea, potrivit protv.ro.

ADVERTISEMENT

Actorii din Vlad au dus dorul filmărilor în ultimele 3 luni

Actorii din serialul „Vlad” abia așteaptă să se întoarcă pe platourile de filmare după pauza forțată de 3 luni în care au fost nevoiți să stea departe de ceea ce iubesc cel mai mult.

Unora dintre ei nu le vine să creadă că au fost reluate filmările pentru serial, acesta fiind și cazul Olimpiei Melinte care a ținut să transmită că i se pare totul ireal și va crede abia când va auzi „Motor! Acțiune!”.

ADVERTISEMENT

 „Până nu mă văd în fața camerelor și nu aud «Motor! Acțiune!» încă am senzația că e ireal ce se întâmplă.

Acum ni s-a făcut instructajul, ne-au fost înmânate pachete de măști, dezinfectant si mănuși și suntem pregătiți de filmare”, a declarat Olimpia Melinte, potrivit sursei citate.

Toate vedetele sunt entuziasmate de revenirea la normalitate și este de așteptat ca în următoarea perioadă să vedem tot mai des imagini de pe platourile de filmare, dar și povestiri despre atmosfera de la filmări.

 

ADVERTISEMENT