Life

Top 10 filme de Crăciun de urmărit împreună cu familia. Video

Iubești filmele de Crăciun? Dacă da, am pregătit un top cu 10 producții de Crăciun pe care le poți urmări, alături de familie, de sărbători, anul acesta.
20.11.2021 | 09:00
Top 10 filme de Craciun de urmarit impreuna cu familia Video
Top 10 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi iarna asta. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Dacă ești un împătimit al filmelor de Crăciun, FANATIK ți-a pregătit o listă cu 10 filme pe care le poți urmări în această iarnă alături de familia ta. Unele dintre ele urmează să apară în curând pe Netflix, așa că fii pe fază!

1.My Christmas Inn (2018)

Jen Taylor (Mowry-Hardict) urmează să primească o promovare pe care o aștepta de foarte multă vreme, însă planurile i-au fost date peste cap din cauza unei moșteniri. Aceasta a primit din partea mătușii sale o cabană în Alaska, pe care trebuie să o inspecteze.

ADVERTISEMENT

Imediat ce ajunge, Mowry încearcă să îl cunoască pe Mayes, care este interpretat de către actorul Brian Anderson. Legătura pe care cei doi ajung să o creeze și obiceiurile pe care Mowry le va descoperi, o vor face să se întrebe de două ori dacă promovarea din San Francisco este chiar ceea ce își dorește.

2.The Christmas Chronicles (2018)

Unul dintre cele mai vizionate filme de Crăciun îi aduc în prim plan pe Kurt Russell, Darby Camp și Judah Lewis. Doi frați, Kate și Teddy Pierce își doresc ca anul acesta de Crăciun să îl surprindă pe Moș Crăciun în timp ce le aduce cadourile, însă lucrurile ajung să scape de sub control.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor strica sania Moșului și au foarte puțin timp la dispoziție să o repare. Vor reuși aceștia să salveze Crăciunul sau tradiția va fi întreruptă din cauza unei ambiții?

3. Christmas in the Wild (2019)

Filmul care îi are ca personaje principale pe Rob Lowe, Kristin Davis și Fezile Mpela a stârnit o mulțime de controverse. Acțiunea se petrece în Savană, în Africa, după ce Kate este părăsită de soțul său cu câteva zile înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Lucrurile devin din ce în ce mai interesante în momentul în care în cunoaște pe pilotul care o va duce până în savană. Treptat, cei doi ajung să aibă o relație foarte apropiată care se poate transforma imediat în ceva de durată.

4. Holidate (2020)

Unul dintre filmele de Crăciun care anul trecut a avut încasări record, „Holidate” a reunit doi dintre cei mai urmăriți actori de peste ocean. Emma Roberts și Luke Bracey interpretează personajele a două persoane care de fiecare dată ajung să fie singuri de sărbători.

ADVERTISEMENT

Deoarece își doresc să nu mai fie întrebați de apropiați de ce sunt singuri de fiecare dată când au loc reuniunile de familie, aceștia ajung să facă un pact. Sentimentele care vor apărea ulterior, le vor da planurile peste cap instant.

5. Let It Snow (2019)

Filmul este o producție originală Netflix, ce a apărut în noiembrie anul 2019. Acesta este bazat pe cartea cu același nume și a fost primit cu brațele deschise de către tineri, în mod special.

O furtună de zăpadă va lovi un mic orășel american, iar asta le va da peste cap planurile multor adolescenți. Legăturile de iubire și de prietenie vor fi supuse unor teste imposibil de trecut, în primă fază. Adolescenții vor fi nevoiți să își înfrunte problemele și să își rezolve problemele singuri.

6.Blown Away: Christmas (19 noiembrie)

Astăzi, producătorii Netflix au lansat un film special de Crăciun. Provocările unui concurs cu tematică de Crăciun vor strânge la un loc cinci femei care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 10.000 de dolari. Lupta este destul de strânsă, mai ales când apare și posibilitatea unei donații substanțiale după terminarea concursului.

7. A Boy Called Christmas (24 noiembrie)

Acest film îi va captiva pe toți cei mici și va face să înțeleagă mult mai repede legătura cu animalele. Anul acesta cei de la Neflix au pregătit câteva surprize, printre care și acesta. Povestea se desfășoară într-un satul legendar Elfhelm, unde un băiețel decide să plece în căutarea tatălui său alături de prietenii săi, un ren și un șoarece.

8. A Castle For Christmas (26 noiembrie)

Cary Elwes, Brooke Shields și Vanessa Grasse sunt vedetele care vor apărea în curând într-unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun pe care cei de la Netflix le-au produs în acest an. Povestea începe cu o scriitoare, care pleacă în Scoția din cauza unui scandal pe care l-a creat și ajunge să se îndrăgostească de un castel. Ducele care îl deține este un bărbat foarte morocănos, iar asta îi va pune bețe în roate scriitoarei.

9. Un prinț de Crăciun (2020)

O reporteră va fi trimisă la castelul unui prinț, care a produs o mulțime de probleme în ultima perioadă. După ce ajunge să îl cunoască pe prinț, reporterița se îndrăgostește de acesta și cei doi ajung să se căsătorească. Așa cum era de așteptat, planurile de nuntă vor fi date peste cap de problemele care vor apărea pe ultima sută de metri.

10. 1000 Miles from Christmas (24 decembrie)

Producătorii de la Netflix aduc în fața telespectatorilor săi o comedie romantică în spiritul Crăciunului. Povestea începe cu un bărbat de 30 de ani, care a uitat în ultima perioadă cum să sărbătorească Crăciunul, însă evenimentele care vor avea loc, îi vor reaminti acestuia ce înseamnă cu adevărat perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT