Life

Filme de dragoste pe Netflix. Cele mai tari povești de iubire ecranizate. Lista întreagă disponibilă pe rețea

Filme de dragoste pe Netflix, producții pe care n-ai voie să le ratezi. Iată o listă cu povești de iubire impresionante ecranizate
28.01.2023 | 15:08
Filme de dragoste pe Netflix Cele mai tari povesti de iubire ecranizate Lista intreaga disponibila pe retea
Filme despre iubire ce pot fi văzute pe Netflix. Sursa foto: Moviecore
ADVERTISEMENT

Filme de dragoste pe Netflix reprezintă o categorie aparte. De altfel, un asemenea film este ideal pentru un weekend relaxant alături de persoana iubită. Pe platformă sunt o mulțime de astfel de pelicule.

Filme de dragoste pe Netflix, ecranizări de poveste

Filme de dragoste de pe Netflix sunt cuprinse de mister, pasiune, dramă sau suferință. Ai putea rezona cu povestea lor. Iată în rândurile următoare o listă pe care o poți urmări.

ADVERTISEMENT

-Lady Chattereley’s  Lover/ Amantul Doamnei Chatterley- o peliculă inspirată dintr-un roman de dragoste cu același nume, ce îi aparține lui D. H. Lawrence, și care a avut premiera pe 2 decembrie 2022.

Personajul principal, Lady Chattereley, este jucat de actrița britanică în vârstă de 25 de ani, Emma Corrin. Aceasta a mai interpretat-o și pe Lady Diana în sezonul al 4-lea din The Crown. De această dată, ea are rolul de a trăi o iubire interzisă, cu paznicul terenului de vânătoare de pe domeniul său.

ADVERTISEMENT

Filme romantice în limba spaniolă pe Netflix

-Ne vedem data viitoare- și acest film s-a lansat în 2022. Actorii vorbesc în limba spaniolă, iar acțiunea are loc în Peru, peisajele fiind unele de vis. Protagonistul este un arhitect foarte competitiv, interpretat de Maxi Iglesias. La un moment dat, prin prisma profesiei ajunge în Peru, aici întâlnind o femeie care îi cucerește inima.

-Spune-mi când…2021- este o comedie mexicană, ceea ce înseamnă că și de această dată actorii vor vorbi în limba spaniolă. Ei vor fi în pielea a doi tineri care se cunosc întâmplător în Mexico City.

ADVERTISEMENT

-Cel mai cel-Out of my league- o comedie apărută în 2020. Dacă o vei viziona vei trece prin mai multe stări simultan: vei râde, vei plânge și te poți chiar enerva.

Filme de dragoste pe Netflix înseamnă și un scenariu aparte. Este vorba despre o italiancă bolnavă de o afecțiune rară, dar foarte determinată să ajungă foarte sus în viață. Deși nu este o frumusețe aparte, reușește să capteze inima unui rebel chipeș.

ADVERTISEMENT

-Newness- Acest film este mai vechi cu câțiva ani față de restul menționate. S-a lansat în anul 2017, iar acțiunea lui se bazează pe o iubire profundă, transformată dintr-o poveste simplă de prietenie.

-Anonimul venețian- este o dramă italiană clasică, filmată în 1970, în care doi tineri se revăd după ceva timp și se reîndrăgostesc. Ei vor încerca să reia povestea lor și de aici totul se complică. Citește mai multe despre filme de dragoste pe Netflix pe postmodern.ro

ADVERTISEMENT