Life

Filme şi seriale noi pe Netflix în iunie 2022. Surprize pentru abonaţi

Netflix a anunțat filmele și serialele ce vor fi disponibile pe pe platformă începând cu luna iunie a acestui an. Abonații au parte de o mulțime de surprize.
04.06.2022 | 16:48
Filme si seriale noi pe Netflix in iunie 2022 Surprize pentru abonati
Filme și seriale disponibile pe Netflix în luna iunie 2022. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

O mulțime de filme și seriale vor fi disponibile pe Netfix începând cu luna iunie a anului 2021. Abonații au parte de multe surprize.

Ce filme și seriale vor fi disponibile pe Netflix începând cu luna iunie 2022?

Platforma Netflix a anunțat ce filme și seriale vor fi disponibile începând cu luna iunie a cestui an. Abonații au parte de o mulțime de surprize. Printre titlurile lunii se află, Peaky Blinders și The Umbrella Academy.

ADVERTISEMENT

Peaky Blinders, sezonul 6

Începând cu 10 iunie 2022, abonații Netflix vor putea urmări un nou sezon al serialului Peaky Blinders. La patru ani de la încheierea Prohibiției, Tomas Shelby va încerca să obțină bani din comerțul cu opiu și se va alia cu unii dintre cei mai mari dușmani ai săi.

The Umbrella Academy, sezonul 3

Lansarea sezonului 3 din The Umbrella Academy va fi pe 22 iunie 2022. Membrii academiei se întorc în prezent, fiind convinși că odată cu împiedicarea apocalipsei din 1963, lucrurile au revenit la normal.

ADVERTISEMENT

Totuși, ei realizează că situația este complet schimbată față de cum au lăsat-o. În viața lor își fac apariția cei de la Sparrow Academy, cu care vor avea un conflict violent, însă își vor da seama că aceasta este cea mai mică problemă.

Spiderhead

Serialul bazat pe povestea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, va avea premiera pe Netflix pe 17 iunie 2022. Producția este un thriller psihologic, iar printre actori se numără: Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett.

ADVERTISEMENT

Acțiunea are loc într-un penitenciar ultramodern, condus de Steve Abnesti, un vizionar genial. Deținuților le sunt administrate droguri, pentru a le fi influențate emoțiile, printr-un dispozitiv chirurgical special.

Baby Fever

Baby Fever, disponibil din 8 iunie, este o comedie romantică ce spune povestea unei specialiste în fertilitate ce se autoinseminează după ce a consumat puțin mai mult alcool.

ADVERTISEMENT

Love and Anarchy, sezonul 2

Întreaga viață a lui Sophie este dată peste cap după ce primește o veste tulburătoare, greu de acceptat. Atât cariera, cât și relația cu Max vor avea de suferit.

Hustle

Hustle va avea premiera pe 8 iunie și este un film ce spune povestea unui selecționer fără prea mult noroc din Spania. El descoperă un jucător de baschet cu un potențial imens și este decis să ajung împreună la NBA.

Trees of peace

Din 10 iunie 2022, abonații Netflix vor putea urmări filmul Trees of peace. Patru femei leagă o prietenie indestructibilă. Chiar dacă sunt foarte diferite, le unește faptul că sunt toate sunt captive și ascunse în timpul genocidului din Rwanda.

Halftime

Halftime este documentarul ce spune povestea de viață a lui Jennifer Lopez, iar premiera este anunțată pentru data de 14 iunie.

The Martha Mitchell Effect

The Martha Mitchell Effect este un documentar ce conturează portretul soției parlamentarului care a denunțat scandalul Watergate și descrie modul în care campania administrației Nixon a încercat să o reducă la tăcere.

 

ADVERTISEMENT