Life

Filmul accidentului grav produs de Culiță Sterp: a trecut pe roșu. Impactul violent a fost înregistrat. Video

Filmul accidentului rutier grav produs de Culiță Sterp a apărut în mediul online. O cameră a înregistrat impactul violent.
17.11.2022 | 17:58
Filmul accidentului grav produs de Culita Sterp a trecut pe rosu Impactul violent a fost inregistrat Video
Imagini de la accidentul produs de Culiță Sterp. Sursa foto: Captură YouTube dejeanul, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În mediul online a apărut filmul accidentului grav produs noaptea trecută de Culiță Sterp. Solistul a lovit un alt șofer după ce nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Filmul accidentului grav produs de Culiță Sterp, înregistrat de o cameră

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier grav noaptea trecută. Interpretul de muzică de petrecere se afla sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în jurul orei 2:00, intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

Culiță Sterp conducea o mașină marca Mercedes și a lovit un Logan în intersecție. Șoferul Loganului a fost transportat la spital, iar Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului, conform datelor transmise de IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

După testarea cu etilotestul, oamenii legii au constatat că interpretul avea o alcoolemie de 0,41mg/l în aerul expirat. Și celălalt șofer, în vârstă de 32 de ani, a fost testat, însă rezultatul a fost negativ.

Impactul violent produs noaptea trecută a fost înregistrat de o cameră. Din imagini se poate vedea cum Culiță Sterp a lovit autoturismul celuilalt șofer, după care a fugit de la locul faptei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a acordat prioritate în intersecție și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal după accident

După accidentul de noaptea trecută a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cauzele în care s-a produs teribilul accident.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp s-a ales și cu dosar penal în urma accidentului, dat fiind faptul că era sub influența alcoolului, dar și pentru că a fugit de la locul faptei.

Ileana Sterp, una dintre surorile lui Culiță, a făcut câteva declarații despre accident pentru FANATIK. Tânăra a declarat că artistul este bine, dar a cerut să nu mai fie contactată de presă.

“Culiță este bine. El este bine, dar vă rog să nu mai sunați nici pentru lucruri bune, nici pentru lucruri rele. Poate sunteți bine intenționat, dar apoi preiau alții și scriu minciuni.

Tot ce avem de comunicat vom comunica pe rețelele de socializare, pe pagina de YouTube. Chiar sunt extrem de nervoasă.”, a declarat aceasta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT