Fotbal intern

Filmul bătăii de după UTA – Rapid 1-2! Dan Alexa, agresat de ultraşii arădeni, totul sub ochii Jandarmeriei: “Nu e normal să ne temem pentru vieţile noastre!” Video Exclusiv

27.07.2020 | 10:15
Filmul bataii de dupa UTA  Rapid 12 Dan Alexa agresat de ultrasii aradeni totul sub ochii Jandarmeriei Nu e normal sa ne temem pentru vietile noastre Video Exclusiv
Filmul bătăii de după UTA Arad - Rapid 1-2! Dan Alexa, agresat de ultraşii arădeni, totul sub ochii Jandarmeriei
ADVERTISEMENT

UTA Arad – Rapid a fost un meci încins atât pe teren, cât în special în afara gazonului, unde ultraşii arădeni l-au atacat pe Dan Alexa. FANATIK a aflat exact filmul bătăii de la finalul partidei de pe stadionul “Motorul”.

UPDATE, 27 iulie, ora 10:18 / FANATIK a intrat în posesia unui clip video cu bătaia de la finalul meciului UTA – Rapid 1-2. Poţi vedea imaginile video mai jos.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 26 iulie, ora 21:55

Din informaţiile FANATIK, Dan Alexa a fost atacat de aproximativ 10 ultraşi ai echipei UTA Arad. Totul s-a întâmplat atunci când jucătorii Rapidului urcaseră deja în autocar, iar antrenorul giuleştenilor rămăsese ultimul în parcarea stadionului.

Dan Alexa a fost tras de trening atunci când urca în autocarul echipei, moment în care i-a aplicat o lovitură suporterului care îl agresa. Acesta a fost pus la pământ de antrenorul Rapidului, însă jandarmii nu au intervenit pentru aplanarea conflictului.

ADVERTISEMENT

Filmul bătăii de la finalul meciului UTA Arad – Rapid 1-2. Alexa a lovit un suporter în timp ce se apăra

Chiar dacă Dan Alexa a fost cel agresat de fanii formaţiei arădene, FANATIK a aflat că jandarmii nu au intervenit deloc în primă instanţă, preferând să se uite la incidentul petrecut în parcarea stadionului.

După câteva secunde de stupoare, jandarmii au intervenit, iar ultraşii lui UTA Arad au fugit. Cu toate acestea, doi suporteri au fost reţinuţi şi au ajuns la poliţie.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, când Dan Alexa era agresat de fanii arădeni, nimeni din autocarul Rapidului nu a coborât să-l apere, nici măcar şoferul, care era cel mai aproape de antrenorul giuleştenilor.

“M-am apărat. Au pândit şi au năvălit peste noi. Nu este normal aşa ceva, să ne temem pentru vieţile noastre”, a declarat Dan Alexa pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Arădenii, scandal şi în timpul meciului

Chiar dacă meciurile din primele două ligi din România se dispută fără spectatori, fanii arădeni s-au strâns lângă stadionul “Motorul”, în speranţa că vor sărbători promovarea lui UTA Arad în Liga 1.

După ce arădenii au deschis scorul în minutul 37, prin Miculescu, ultraşii au aprins torţe şi au început să strige trivialităţi la adresa Rapidului. Fanii lui UTA Arad s-au postat în spatele uneia dintre tribunele stadionului, fără să respecte restricţiile impus de autorităţi.

După victoria de la Arad, Rapid a urcat pe locul 3, poziţie care duce în barajul pentru promovarea în Liga 1. Giuleştenii au 24 de puncte, însă un meci mai mult disputat faţă de CS Mioveni (24 puncte), FC Argeş (23 puncte) şi Petrolul Ploieşti (22 puncte). În ultima etapă din play-off, Rapid primeşte vizita lui Turris Turnu Măgurele, echipă care ocupă locul 2, cu 25 de puncte şi un meci mai puţin jucat.

ADVERTISEMENT