News

Filmul care a spart topurile Netflix. Este pe locul 1 și în România

Filmul care a spart topurile Netflix este disponibil și în România. Este pe locul 1 în topul preferințelor utilizatorilor din țara noastră. Ce filme se mai află în clasament
09.07.2022 | 12:00
Filmul care a spart topurile Netflix Este pe locul 1 si in Romania
Filmul care a spart topurile Netflix în debutul lunii iulie. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Există un film care a spart topurile în ultima perioadă pe Netflix și care nu își găsește adversar. Astfel, de câteva zile bune, „The Man From Toronto” ocupă prima poziție în clasamentul preferințelor, una la care nu vrea să renunțe tocmai ușor.

Ce film este pe primul loc la Netflix

Fără să stricăm vizionarea, vă spunem, doar că întreaga poveste a filmului este una care te ține cu sufletul la gură. Astfel, după ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Omul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui.

ADVERTISEMENT

Filmul are o distribuție de zile mari. Kevin Hart, Woody Harrelson sau Kaley Cuoco fac parte din lista actorilor, o listă grea și bine structurată.

Ecranizarea a avut premiera pe 24 iunie 2022 la Netflix. Interesant este că filmul a primit în general recenzii negative din partea criticilor, dar în rețeaua de distribuția acesta a urcat direct pe prima poziție.

ADVERTISEMENT

Pe locul 2 în topul Netflix se aflăa și „Calmul dinaintea furtunii”. Căpitanul strâmtorat cu banii al unui vas de pescuit se confruntă cu o dilemă morală când fosta lui soție reapare și îl imploră să-l ucidă pe soțul ei abuziv.

Și acesta are parte de o distribuție frumoasă cu Matthew McConaughey, Anne Hathaway sau Jason Clarke în roluri principale.

ADVERTISEMENT

Podiumul este întregit de Barry Seal: Trafic în stil American, un film din 2017, dar care a reușit o nouă urcare serioasă în preferințele utilizatorilor Netflix.

Notoriul traficant de droguri Barry Seal a inspirat această poveste despre un pilot de linie care decide să zboare pentru cel care plătește cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Dacă vă întrebați cine anume interpretează rolurile principale atunci trebuie să știți că îi veți putea vedea pe Tom Cruise, Domhnall Gleeson și Sarah Wright

ADVERTISEMENT
Tags: