News

Filmul care amenință topurile Netflix. Este produs de LeBron James și a urcat direct pe primul loc

Rețeaua Netflix a fost luată cu asalt de o nouă producție de zile mari. LeBron James este în spatele filmului și Adam Sandler deține rolul principal
30.07.2022 | 08:20
Filmul care ameninta topurile Netflix Este produs de LeBron James si a urcat direct pe primul loc
Filmul care amenință topurile Netflix îl are pe Adam Sandler în rolul principal. Sursa foto - netflix
ADVERTISEMENT

Un nou film amenință toate topurile Netflix și s-ar putea să-și câștige locul său în clasamentul oficial. Vorbim despre Hustle, tradus în România „Marea încercare”, o ecranizare în spatele căreia se află nimeni altul decât LeBron James

Filmul care poate să dea peste cap topurile Netflix

Povestea filmului este una cât se poate de frumoasă și îl propune pe Adam Sandler în rolul principal. Culmea, deși ne-a obișnuit cu roluri în comedii, de data aceasta Sandler a ținut să arate și o altă față a talentului.

ADVERTISEMENT

Concret, după ce descoperă un jucător cum doar o dată în viață poți găsi, cu un trecut dificil în străinătate, un important om din staff-ul de scouteri al celor de la Philadelphia 76 ers ia totul pe cont propriu și decide să aducă fenomenul în Statele Unite.

Interesant este că noul patron al echipei nici măcar nu a vrut să audă de așa ceva. Așadar, fără aprobarea echipei, scouterul cu vise antrenor secund riscă totul pe o singură carte.

ADVERTISEMENT

În mod nesperat, au o ultimă șansă să demonstreze că merită să ajungă în NBA. Și, în mod evident, aceasta vine chiar într-un moment cheie pe care vă lăsăm să-l descoperiți singuri. Dar, vă spunem încă de pe acum, filmul merită toți banii. Mai ales dacă sunteți pasionați de sport.

Mai mult decât atât veți avea ocazia să vedeți mari sportivi, mari jucători de baschet. Oameni grei care au scris istorie în NBA au acceptat să apară în această ecranizare.

ADVERTISEMENT

Chiar și actuali jucători, de exemplu Luka Doncic, au roluri minore, dar menite să prezinte tot ceea ce înseamnă industria NBA.

Căci, până la urmă, despre așa ceva vorbim, despre o adevărată industrie. Una în care nu se ajunge atât de ușor, indiferent de cât de talentat ești. Pentru că, vom vedea pe parcursul filmului, talentul nu este suficient. E nevoie de altceva pentru a face față într-o ligă a greilor.

ADVERTISEMENT
Tags: