Life

Filmul care poate rupe încasările se lansează la finalul anului viitor în cinematografe. Primele detalii despre cea mai așteptată continuare

Data de lansare a filmului Gladiator 2,al lui Ridley Scott, a fost anunțată. Mult așteptata peliculă are mari șanse să obțină încasări de top.
04.02.2023 | 15:38
Filmul care poate rupe incasarile se lanseaza la finalul anului viitor in cinematografe Primele detalii despre cea mai asteptata continuare
Partea a doua a filmului Gladiator 2 se va lansa anul viitor în cinema. Foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Partea a doua a filmului Gladiator, al lui Ridley Scott, se va lansa la finalul anului viitor. Cine poate juca rolul principal conform presei informaționale.

Filmul care poate înregistra încasări record, în cinematografe de anul viitor. Ce se cunoaște până acum despre Gladiator 2

Filmul Gladiator 2 se va lansa oficial pe 22 noiembrie 2024, iar rolul principal în pelicula lui Ridley Scott ar putea fi jucat chiar de actorul Paul Mescal, nominalizat la Oscar pentru Aftersun.

ADVERTISEMENT

Pelicula nu are încă un titlu, dar se cunoaște faptul că va fi produsă de Michael Pruss, preşedintele Scott Free Productions, și de Doug Wick de la Red Wagon Entertainment, iar Lucy Fisher şi David Scarpa vor scrie scenariul, scrie news.ro.

Filmul Gladiator a fost lansat în anul 2000, iar rolul lui Maximus Decimus Meridius, un soldat roman forţat să devină sclav care jură să se răzbune pe Commodus, jucat de Joaquin Phoenix -starul din Joker-, a fost interpretat de Russell Crowe.

ADVERTISEMENT

În cea de-a doua parte, Mescal îl va portretiza pe Lucius, fiul iubitei lui Maximus, Lucilla, rol jucat de Connie Nielsen.

Cine este Paul Mescal, actorul care ar putea interpreta rolul principal din Gladiator 2

Paul Mescal, în vârstă de 27 de ani, a cunoscut celebritatea după ce a apărut în adaptarea din Normal People, anul în 2020, rol pentru care a și fost nominalizat la Premiile Emmy.

ADVERTISEMENT

În anul 2021, a făcut parte din distribuția peliculei The Lost Daughter, alături de Olivia Colman, Dakota Johnson şi Jessie Buckley.

De asemenea, actorul a mai fost văzut în thrillerul SF Foe, în Strangers, iar în prezent filmează pentru Merrily We Roll Along, cu Ben Platt şi Beanie Feldstein.

ADVERTISEMENT

Paul Muscal este nominalizat la Premiile Oscar, categoria Cel mai bun actor, pentru interpretarea din Aftersun. Oponenții lui sunt Austin Butler („Elvis”), Colin Farrell („The Banshees of Inisherin”), Brendan Fraser („The Whale”) şi Bill Nighy („Living”).

Pentru același rol, actorul care ar putea interpreta personajul principal din Gladiator 2 a fost selectat și la Indie Spirit Award.

ADVERTISEMENT
Tags: