Life

Filmul de pe Netflix care a rupt topurile. A adunat zeci de milioane de vizualizări într-un timp record și a fost desemnat un adevărat succes

Un film de pe Netflix a obținut un succes uriaș, cucerind rapid topurile și adunând zeci de milioane de vizualizări la doar câteva zile de la lansare.
29.05.2024 | 23:41
Filmul de pe Netflix care a rupt topurile A adunat zeci de milioane de vizualizari intrun timp record si a fost desemnat un adevarat succes
Filmul de pe Netflix care a rupt topurile. Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a captivat publicul cu povestea sa futuristă. A ajuns pe locul unu într-un timp record.

Filmul de pe Netflix care a rupt topurile. A obținut 28,2 milioane de vizualizări în prima săptămână

Filmul despre care vorbim este Atlas, un thriller de acțiune cu Jennifer Lopez în rolul principal. Cu toate că nu a primit recenzii extraordinare, filmul a reușit să ajungă pe primul loc în topul celor mai bune 10 filme din Statele Unite, în prima săptămână de la lansare.

ADVERTISEMENT

Conform clasamentului global Top 10 filme de pe Netflix, Atlas a avut 28,2 milioane de vizualizări în perioada 20-26 mai. Asta înseamnă 56,3 milioane de ore de vizionare în doar primele trei zile de la lansare.

Astfel că, filmul se situează în fruntea listei globale a platformei de streaming. Atlas a ocupat locul 1 în clasamentul celor mai bune 10 filme din SUA și s-a clasat în primele 10 în cele 93 de țări care folosesc Netflix.

ADVERTISEMENT

Este urmat de comedia animată „Unicornul Thelma”, care se menține pe locul doi, în timp ce pe locul trei se găsește „Epoca de gheață 3: Apariția dinozaurilor”, celebra animație pentru copii lansată pentru prima dată în 2009.

Jennifer Lopez într-un thriller SF pe Netflix

Jennifer Lopez joacă rolul lui Atlas Shepherd, un analist de date strălucit, dar reticent în privința inteligenței artificiale. Ea se alătură unei misiuni pentru a captura un robot renegat cu care împarte un trecut misterios. Când planurile dau greș, singura ei speranță de a salva viitorul omenirii de AI este să aibă încredere în ea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a fost imediat atrasă de acest rol. „Mi-a plăcut că este un mare film SF de acțiune, dar în esență, este o poveste despre prietenie – și o poveste de dragoste, într-un fel”, a spus ea, conform Forbes.com.

„Eu văd mereu totul ca pe o poveste de dragoste, dar aceasta este o altfel de iubire între două ființe care se conectează în circumstanțe dezastruoase și care își învață reciproc cum să fie mai umane.” a declarat Jennifer Lopez, conform sursei.

ADVERTISEMENT

Regizat de Brad Peyton, Atlas a fost adaptat după un scenariu scris de Leo Sardarian și Aron Eli Coleite. Alături de Jennifer Lopez, în film mai joacă Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla și Mark Strong.

ADVERTISEMENT