Life

Filmul de pe Netflix care e foarte apreciat și în România. Este o adevărată capodoperă cinematografică, Keanu Reeves are un rol fenomenal

Pelicula de pe Netflix care e iubită și în țara noastră. Scenariul are o poveste interesantă și Keanu Reeves joacă un personaj puternic.
21.06.2024 | 17:03
Filmul de pe Netflix care e foarte apreciat si in Romania Este o adevarata capodopera cinematografica Keanu Reeves are un rol fenomenal
Pelicula de pe Netflix care e iubită și în țara noastră. Scenariul are o poveste interesantă și Keanu Reeves joacă un personaj puternic. Sursa foto: hepta.ro / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care e foarte apreciat și în România. Este o adevărată capodoperă cinematografică, Keanu Reeves are un rol fenomenal. Celebrul star american joacă alături de Forest Whitaker și Hugh Laurie.

Pelicula de pe Netflix care e iubită și în țara noastră. Scenariul are o poveste interesantă și Keanu Reeves joacă un personaj puternic

Pelicula de pe Netflix care e iubită și în țara noastră. Scenariul are o poveste interesantă și Keanu Reeves joacă un personaj puternic. Renumitul actor a fost extrem de conștiincios în ceea ce privește rolul din această producție.

ADVERTISEMENT

Thrillerul de acțiune Street Kings (Stăpânii străzilor) lansat în anul 2008 este unul important pentru cariera starului. Filmul este regizat de David Ayer, scenariile inițiale fiind scrise de James Ellroy , la sfârșitul anilor 1990 sub titlul The Night Watchman.

Din distribuție mai fac parte actorii Forest Whitaker, Hugh Laurie și Chris Evans. De asemenea, publicul îl poate urmări pe rapperul american Common, pe numele real Lonnie Rashid Lynn, Jr., și artistul The Game.

ADVERTISEMENT

Povestea peliculei a ajuns imediat la sufletele oamenilor de pretutindeni, dovadă că filmul de pe Netflix este urmărit cu sufletul la gură și în ziua de azi. Keanu Reeves îi dă viață unui detectiv pe nume Tom Ludlow.

Agentul de la Moravuri din Los Angeles caută să își facă singur dreptate. El vrea niște răspunsuri și pentru asta se răzbună, după ce este implicat în uciderea unui coleg polițist. Așadar, este vorba de corupția care există în rândul oamenilor legii din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Keanu Reeves, detalii despre rolul din Street Kings, de pe Netflix

Keanu Reeves a oferit la momentul respectiv un interviu în care a venit cu mai multe detalii despre rolul din Street Kings, de pe Netflix. Renumitul actor a muncit enorm ca personajul său, detectivul Tom Ludlow, să fie convingător. Starul este perfecționist atunci când joacă.

„Perfecționismul este un lucru ciudat pentru că nu există un ideal perfect. Nu există un cerc perfect de desenat. Înțelegi ce vreau să spun? Nu există un feedback obiectiv pentru asta.

ADVERTISEMENT

Cred că ceea ce înseamnă perfecțiunea pentru mine este un fel de ușurință în ceea ce ar trebui să facă personajul meu și speranța de a trasa acel cerc imaginar, oricare ar fi acea idee. Așa că sunt destul de conștiincios în ceea ce privește executarea rolului meu.

Am tendința de a fi dur cu mine însămi (deși nu atât de mult cum o făceam înainte). Perfecționismul pentru mine înseamnă doar încercarea de a fi capabil să o fac și să o fac bine.

(Regizorul David Ayer) a vrut o autenticitate reală. Așa că m-am gândit că una dintre obligațiile mele în ceea ce privește interpretarea a fost să am o credibilitate”, a mărturisit Keanu Reeves despre producția de pe Netflix, într-un interviu pentru Daily News.

Mai mult decât atât, actorul din Street Kings a mai spus că luptele din această producție sunt complet diferite față de cele din The Matrix. De această dată atacurile nu au mai fost stilizate, ci mai degrabă dezordonate și mai realiste.

ADVERTISEMENT