Life

Filmul de pe Netflix care te va lăsa fără cuvinte. Povestea e reală și schimbă vieți

Filmul de pe Netflix care te va trece printr-un carusel de emoții și stări. Producția este bazată pe fapte reale și va smulge câteva lacrimi din partea privitorilor.
24.06.2024 | 18:28
Filmul de pe Netflix care te va lasa fara cuvinte Povestea e reala si schimba vieti
Filmul de pe Netflix care te va trece printr-un carusel de emoții și stări. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Netflix face ce face și îi cucerește din nou pe abonați. De data asta, în atenția tuturor a ajuns un film emoționant, care te trece prin toate stările. Cei care au apucat să îl vadă au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

”Miracole din Paradis”, filmul care te va trece printr-un carusel de emoții

Netflix este una dintre platformele care știe cum să îi țină pe abonați aproape. Constant, în biblioteca de filme sunt urcate titluri noi, dar nu doar asta îi cucerește pe fani.

ADVERTISEMENT

Un loc aparte în inima devoratorilor de filme și seriale îl au și producțiile vechi. Drept dovadă stau zecile de titluri care au revenit în topuri și care au primit aprecierea recentă a tuturor.

Un astfel de film care i-a cucerit pe toți este ”Miracole din Paradis”, lansat în 2016. Regia îi aparține Patriciei Riggen, iar scenariul este bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Christy Beam.

ADVERTISEMENT

Filmul are în centrul povestea familiei Beam care nu este deloc una obișnuită. Fiica lor, Anna Beam suferă de o boală incurabilă, iar asta dă peste cap dinamica întregii familii.

Filmul cu Jennifer Garner în rolul principal este bazat pe o poveste reală

Jennifer Garner este cea care o interpretează pe Christy Beam, mama Annei și autoarea cărții. Întreaga acțiune se concentrează pe eforturile depuse de ea pentru a găsi un tratament pentru fiica ei.

ADVERTISEMENT

Titlul filmului nu este deloc ales întâmplător. Acțiunea se va complica și se va schimba total, lăsându-i pe fani muți de uimire. Cei care au vizionat deja ”Miracole din Paradis” spun că nu s-au așteptat nicio secundă la un asemenea deznodământ.

Din distribuția filmului ”Miracole din Paradis” fac parte Jennifer Garner, Kylie Rogers, Martin Henderson, Eugenio Derbez și Queen Latifah. Cu toții au intrat excepțional în pielea personajelor și au reușit să transpună povestea dincolo de micul ecran.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, în momentul lansării, filmul a împărțit publicul în două tabere. O parte dintre fanii au fost de părere că totul a fost magistral, mai ales interpretarea lui Jennifer Garner. La polul opus, alții au fost de părere că acțiunea este mult prea sentimentală.

”Miracole din Paradis” este un film emoționant, care pune în prim plan credința și speranța familiei Beam. Fiind un film bazat pe fapte reale, nu este exclus să smulgă câteva lacrimi din partea privitorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: