Life

Filmul de pe Netflix care te va ține lipit de televizor. E deja în top și pare că va domina vara. George Clooney face un rol impecabil

Filmul de pe Netflix care te va ține lipit de ecranul televizorului. Este deja în top, pe platforma de streaming. George Clooney are un rol impecabil.
13.06.2024 | 15:28
Filmul de pe Netflix care te va tine lipit de televizor E deja in top si pare ca va domina vara George Clooney face un rol impecabil
Filmul a fost lansat în 2022. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care te va fascina. Este lansat în 2022 și îi are în roluri principale pe George Clooney și Julia Roberts. Pelicula este în top, pe platforma de streaming la care sunt abonați peste un milion de români, potrivit statisticilor.

Ce film de pe Netflix te va ține neclintit în fața ecranului

Filmul îmbină trei genuri de programe: comedie, romantic și dragoste, așa că în fiecare secvență vei găsi lucruri pe placul tău și nu te vei plictisi o clipă. Totul este cuprins de suspans, adrenalină și aventură.

ADVERTISEMENT

Distribuția a fost realizată, mai exact, în toamna lui 2022, în Regatul Unit. A fost regizată de Ol Parker, iar celebrii actori George Clooney și Julia Roberts sunt un cuplu divorțat care încearcă să împiedice nunta fiicei lor din Bali.

Este vorba despre producția ”Ticket to Paradise”, în care protagoniștii se numesc David și Georgia Cotton. Ei sunt divorțați de 20 de ani, iar de atunci încă se urăsc. Totuși, când aud că unica lor fiică vrea să se căsătorească în Bali, își unesc forțele.

ADVERTISEMENT

În zadar vor încerca ei cu vorba bună să-și întoarcă fiica din drum, pe nume Lily, căci aceasta se încăpățânează și își urmează partenerul de viață. Începe să facă toate planurile pentru nunta perfectă, dar nu știe ce o așteaptă.

David și Georgia Cotton vor apela la tot felul de mijloace amuzante pentru a sabota nunta fiicei. La un moment dat vor fura verighetele mirilor, vor încerca să-i sperie cu un șarpe. Vor reuși, în cele din urmă, să-și ducă ”misiunea” la bun sfârșit? Dar ei, David și Georgia Cotton se vor împăca?

ADVERTISEMENT

Dacă ți-am stârnit interesul, află că poți urmări chiar acum pelicula pe Netflix. Dacă nu ai încă un cont deschis, poți intra pe site-ul platformei și să-ți creezi unul. Sunt mai multe tipuri de abonamente din care să-ți alegi, dintre care și fără reclame.

Ce spune George Clooney despre rolul din film

”Este un film la care eu aș merge”, a declarat George Clooney, despre ”Ticket to Paradise”, într-un interviu pentru collider.com. Pentru aceeași sursă, actorul a mărturisit că s-a pregătit intens pentru rolul lui David Cotton, pentru că i-ar plăcea ca fanii să-l descopere și altfel ca actor.

ADVERTISEMENT

Aproape o oră și jumătate durează ”Ticket to Paradise”, așadar nu-ți fă griji asupra timpului pe care ți-l va fura. De asemenea, mai află că tot în anul lansării, în 2022, ”Ticket to Paradise” a fost nominalizat la premiul Oscar.

ADVERTISEMENT
Tags: