Life

Filmul de pe Netflix la care nu ai curaj să te uiți până la final. E la mare căutare, rupe topul în România

Acest film de pe Netflix poate fi foarte dificil de privit și nu mulți au curaj să îl vadă până la final. E la mare căutare în România!
03.03.2023 | 21:44
Filmul de pe Netflix la care nu ai curaj sa te uiti pana la final E la mare cautare rupe topul in Romania
Filmul de pe Netflix la care nu ai curaj să te uiți până la final. Sursa foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Cele auzite și văzute (Things Heard & Seen) este numele filmului de groază la care poate nici nu vei vedea finalul din cauza scenelor.

Filmul de pe Netflix la care nu ai curaj să te uiți până la final

Este vorba despre un film de groază de două ore din 2021 și care este la mare căutare acum la noi în țară, dar pe care puțini pot să îl vadă până la final.

ADVERTISEMENT

Filmul îi are în distribuție pe Amanda Seyfried, Natalia Dyer, Rhea Seehorn, James Norton și are la bază povestea unui tânăr cuplu din Manhattan.

Cei doi tineri se mută într-un sat mic din Hudson Valley și atunci își dau seama că încep să fie dezbinați de forțe ale întunericului ce provin din noul lor cămin.

ADVERTISEMENT

Povestea filmului are loc în anul 1980, când un profesor obține un post foarte bun la un colegiu de artă și se mută împreună cu soția lui, Catherine Claire, în nordul statului New York, alături de fiica lor.

Spirite încep să apară în toată casa

Catherine găsește o biblie veche care conține un arbore genealogic al foștilor proprietari, iar apoi începe să vadă spirite și să simtă lumini ciudate, iar și fiica celor doi începe să vadă o femeie moartă în camera ei și insistă să doarmă cu părinții.

ADVERTISEMENT

Dar lucrurile nu se termină aici și mai multe ședințe de spiritism aduc la iveală foarte multe secrete ascunse și spirite care încă mai au lucruri de spus pe lumea celor vii.

Toată povestea de groază este presarată și cu multe infidelități și legături ascunse între persoane, iar drama este cu atât mai mare cu cât multe secrete din trecut ies la iveală.

ADVERTISEMENT

Finalul este unul cu totul și cu totul neașteptat, mai ales pentru felul în care a început această poveste, dar cine vrea să-l afle trebuie să urmărească acest film de groază pe Netflix până la capăt, un lucru mai ușor de zis, dar greu de făcut.

ADVERTISEMENT
Tags: