Life

Filmul de pe Netflix la care nu vei respira. Zeci de minute de suspans și emoții, dar și un final care o să te lase fără cuvinte

Filmul de pe Netflix care te ține în suspans din prima până în ultima clipă. Zeci de minute de emoții și un final teribil
12.03.2023 | 06:30
Filmul de pe Netflix la care nu vei respira Zeci de minute de suspans si emotii dar si un final care o sa te lase fara cuvinte
Filmul de pe Netflix la care nu vei respira și de care o să-ți amintești toată viața. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi neapărat. N-ai voie să ratezi o asemenea capodoperă dacă îți place să urmărești producțiile din lumea cinematografică. Sunt zeci de minute de emoții, zeci de minute în care aproape că nu vei respira.

Filmul de pe Netflix care te ține cu sufletul la gură

Vorbim despre 1917, Speranță și Moarte, un film cât pentru o viață întreagă, un film pe care nu-l vei uita niciodată. Este o realizare impresionantă, una pe care o vei avea în suflet și în minte mult timp după încheiere.

ADVERTISEMENT

Pornind de la o poveste cât se poate de adevărată, actori, idee, cadre, absolut totul formează un tot minunat, un film despre care criticii au avut numai cuvinte de laudă.

Fără să spunem prea multe din ce se întâmplă, trebuie să știți că acțiunea se petrece în timpul Primului Război Mondial. Mai exact, în luna aprilie a anului 1917, atunci când doi tineri soldaţi dintr-un regiment britanic primesc ordinul să parcurgă „no man’s land”

ADVERTISEMENT

Este fâșia de pământ pe care nemţii au lăsat-o în urmă, după ce, aparent au anunțat că se retrag. Cei doi sunt obligați să transmită un mesaj comandantului unui alt regiment britanic gata să atace.

La prima vedere sună chiar ușor de făcut, doar că realitatea a fost cu totul alta. Țineți cont de faptul că mesajul trebuia livrat pe teritoriul inamic. Miza era una uriașă, ar fi putut salva viaţa a 1600 de camarazi, oameni condamnaţi la moarte dacă ei nu ajungeau la timp.

ADVERTISEMENT

Singura veste bună este că pe Netflix puteți să opriți filmul când vreți dumneavoastră. O să aveți nevoie de apă, de o bere, poate de un pahar de vin. O să aveți nevoie să respirați și să încercați să înțelegeți prin cea au trecut bunicii sau străbunicii noștri.

Cele două războaie mondiale au scos la suprafață tot ce are lumea mai urât, tot ce trebuie ascuns pe vecie și uitat. Nu și felul în care acestea s-au desfășurat, nu și poveștile din jurul lor, nu și acțiunile. Doar răutatea și prostia de la care a plecat totul.

ADVERTISEMENT

Urmăriți 1917 pe Netflix, nu o să regretați deloc. O să aveți un subiect de discuție, de gândit, de amintit

ADVERTISEMENT
Tags: