Life

Filmul Disney care a spart toate topurile posibile. E pe locul doi și în România

Un film Disney care a adunat oamenii în cinematografe. În România este pe locul doi și s-a lansat pe data de 26 mai 2023.
30.05.2023 | 18:22
Filmul Disney care a spart toate topurile posibile E pe locul doi si in Romania
Filmul Disney Mica sirenă a rupt toate topurile. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mica sirenă, filmul care a stârnit un val de critici după ce a fost anunțat faptul că rolul principal va fi jucat de o actriță de culoare, a rupt toate topurile. Oamenii au dat buzna în cinematografe pentru a-l urmări după lansare.

Mica sirenă- filmul Disney, a spart toate topurile, la câteva zile de la lansare

Începând cu data de 26 mai, în cinematografe a intrat filmul Mica Sirenă și s-a clasat deja pe primul loc în box-office-ul nord-american. Producția Disney a spart toate topurile și a obținut încasări record, de 118 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Și cu toate că a stârnit un val de critici imens după ce au fost anunțați actorii principali, a devenit filmul Disney cu cele mai multe aprecieri primite din partea fanilor. Și în România oamenii s-au înghesuit să-l vadă.

Se află pe locul doi în box-office, imediat după Furios și iute X, și are încasări de 145.000 de dolari, scrie adevărul.ro, citat de Click. În Mica sirenă, acțiunea are loc în Marea Caraibilor, în jurul anilor 1830, pe țărmul unei insule imaginare.

ADVERTISEMENT

Ariel, jucată de Halle Bailey, este o sirenă în vârstă de 18 ani, cea mai tânără dintre cele șapte surori ale sale, fiicele regelui Triton. De acest film Disney sunt interesate persoane de toate vârstele, atât copii, cât și oameni trecuți de prima tinerețe.

Publicul, furios când a aflat cine joacă rolul principal

Cu toate acestea, anul trecut, atunci când a fost anunțată distribuția, oamenii au fost nemulțumiți că Halle Bailey este o actriță de culoare. Clipul de promovare publicat pe YouTube a strâns o mulțime de comentarii negative cu privire la culoarea pielii acesteia.

ADVERTISEMENT

Totodată, publicul a reacționat în număr mare cu dislike. Aceștia au susținut că principalul motiv de nemulțumire este că povestea originală a fost scrisă de Hans Christian Andersen, un autor danez și a fost publicată în 1837.

Astfel, luând asta în considerare, oamenii au considerat ca altcineva ar fi trebuit să primească rolul din Mica Sirenă. Dar, cu toate acestea, rezultatele înregistrate în doar câteva zile de la lansare ar putea să le schimbe părerea.

ADVERTISEMENT
Tags: