News

Filmul dublei crime produse în curtea unei biserici din Argeș. Criminalul și-a plănuit atacul

17.05.2021 | 19:59
Filmul dublei crime produse in curtea unei biserici din Arges Criminalul sia planuit atacul
ADVERTISEMENT

Filmul dublei crime produse în curtea unei biserici din Argeș, duminică, 16 mai, scoate la iveală detalii cutremurătoare despre modul în care a acționat criminalul.

Din primele informații ale anchetei, reiese faptul că scenariul crimei a fost plănuit încă de acasă de către ucigaş.

ADVERTISEMENT

Totul a început de dimineaţă, atunci când atacatorul a urmărit-o pe fosta sa iubită şi pe fiul acesteia pe drum spre biserică.

Filmul crimei care a avut loc în curtea unei biserici din Argeș

Filmul tragediei de duminică a debutat în momentul în care femeia a plecat, împreună cu fiul ei în vârstă de 15 ani, de la casa noului ei iubit, fără să ştie că sunt urmăriţi de fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

ADVERTISEMENT

Se pare că victimele mergeau către biserica din Mihăeşti, la cimitir, acolo unde sunt îngropați părinţii ei.

Criminalul, care a plecat de acasă înarmat cu un cuţit, a intrat în vorbă cu femeia iar până în faţa bisericii s-au certat. Furios, individul l-a luat deoparte pe băiatul de 15 ani şi, dintr-o singură lovitură de cuţit l-a ucis, cu o lovitură în zona gâtului.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a văzut gestul fostului iubit, femeia, șocată, a intrat în curtea bisericii, strigând în același timp după ajutor.

La un moment dat, criminalul a prins-o, însă femeia a început să se lupte cu el, dar şi să strige după ajutor. Din nefericire, nimeni nu i-a auzit strigătele pentru că afara ploua torențial.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a înjunghiat-o şi pe femeie, tot în zona gâtului, iar apoi, când a observat o persoană în apropiere, s-a tăiat singur, cu același cuţit, fiind imobilizat de oamenii chemați în ajutor, notează Antena 3.

Care este starea autorului crimei din curtea bisericii din Argeș

În prezent, autorul dublei crima din Argeș se află într-o instituție medicală. El va fi evaluat neurologic și psihiatric.

Bărbatul acuzat de dubla crimă a fost transferat la secția ORL luni dimineața. Acesta nu are nevoie de ventilație și este conștient.

Crima care a avut loc în judeţul Argeş a fost anunțată chiar de către asasin în urmă cu câteva luni în studioul unei emisiuni.

La acea dată, bărbatul şi-a acuzat soţia de infidelitate și a amenințat-o în direct ca dacă îl va părăsi o omoară. Prezentatoarea emisiunii l-a întrebat pe bărbat dacă chiar vorbeşte serios sau glumeşte, iar acesta a răspuns că va recurge la acest gest dacă va fi nevoie.

Femeia ucisă cu sânge rece de concubinul ei în Mihăiești declara în urmă cu patru luni că stă cu forța în relația cu acesta. Încă de atunci, ea susținea că îi este teamă pentru viața ei și a fiului în vârstă de 15 ani, provenind dintr-o legătură anterioară.

ADVERTISEMENT