Filmul evenimentelor! Contra către Balaj: “Eşti o jigodie!”

La finalul jocului de la Mediaş, Cosmin Contra a avut o ieşire extrem de nervoasă la adresa la Cristi Balaj, fiind la un pas să sară la bătaie la centralul partidei! Tehnicianul Petrolului a...
06.10.2013 | 23:45
Filmul evenimentelor Contra catre Balaj Esti o jigodie

La finalul jocului de la Mediaş, Cosmin Contra a avut o ieşire extrem de nervoasă la adresa la Cristi Balaj, fiind la un pas să sară la bătaie la centralul partidei! Tehnicianul Petrolului a fost ţinut în frîu, cu greu, de către jucători şi ceilalţi membri din staff-ul ploieştenilor, în gura tunelului de la vestiare! 

FANATIK a vorbit cu martorii oculari de la Mediaş şi vă prezintă, în exclusivitate, filmul evenimentelor!

Contra l-a luat în colimator pe Balaj încă de la pauză

Cristian Balaj a condus în stilu-i caracteristic, liber, jocul de la Mediaş, însă banca petrolistă a stat mereu cu gura pe el, prin vocea antrenorului. “Fault, băăăăăăăă!” s-a auzit din gura lui Contra pe parcursul primei reprize la orice contact între jucătorii celor două echipe. Cu toate acestea, vorbele tehnicianului s-au limitat la astfel de remarci, fără a îi adresa jigniri lui Cristi Balaj! Odată cu fluierul primei reprize însă, Contra a mers glonţ la Balaj, atunci cînd echipele au mers la vestiare. “Mă iei la mişto? Îţi baţi joc de mine? Arbitrează corect!”, au fost vorbele care l-au lăsat perplex pe Balaj! Arbitrul a privit încurcat către Contra şi i-a spus acestuia, nu înainte de a intra în vestiarul arbitrilor: “Cu mine vorbeşti?! Cred că glumeşti! Te rog să te linişteşti, că nu cred că ai ce să-mi reproşezi”

“Eşti o jigodie, bă! Nenorocitule!”

Tirul lui Contra s-a intensificat în repriza secundă şi a culminat cu golul marcat de Vitinho, cu zece minute înainte de finalul jocului, gol validat de Balaj la indicaţia asistentului Mikloş Nagy, foarte bine poziţionat la acea fază! Cu toate acestea, reluările TV nu au putut da un verdict ferm, dacă mingea a trecut linia porţii cu întreaga circumferinţă sau nu!

La finalul jocului, Contra a dat frîu liber furiei la adresa lui Balaj: “Să-ţi fie ruşine, Balaj! Te cunosc şi ştiu ce-ţi poate pielea! Din cauza ta şi a ăstora care tine pleacă antrenorii din ţară! Vă bateţi joc! Eşti o jigodie, bă! Nenorocitule!” Atunci a fost momentul în care Balaj a scos cartonaşul roşu şi i l-a arătat antrenorului, cu toate că, regulamentar, nu are relevanţă şi suport. “Probabil i l-a dat ca să se impună şi să-i dea semnalul lui Contra să înceteze”, a explicat Ion Crăciunescu, după meci, la Digisport.

Dar pe Contra mai tare l-a întărîtat reacţia lui Balaj, tehnicianul pornind un potop de injurii la adresa centralului partidei!

Rămîne de văzut ce s-a notat în raport de către Balaj şi de către observatorul jocului, Radion Cămătaru şi ce va decide Comisia de Disciplină în privinţa lui Contra, care nu se află la prima abatere de acest gen.

Reacţia lui Cosmin Contra este cu atît mai ciudată cu cît, pînă la jocul de la Mediaş de duminică, Petrolul Ploieşti, cu Cristi Balaj la centru, a cîştigat Cupa României în sezonul precedent, scor 1-0 cu CFR Cluj şi a învins, tot cu 1-0, în prima etapă, în deplasare, pe U Cluj, acestea fiind singurele partide din ultimele luni ale celor de la Petrolul Ploieşti, cu Cristi Balaj la “centru”.

Tags: