Life

Filmul Iisus din Nazaret va putea fi văzut la Pro Tv. Cum arată programul și când începe difuzarea

Filmul Iisus din Nazaret revine la Pro Tv în doar câteva zile. Când începe difuzarea acestuia și ce trebuie să știe telespectatorii?
30.03.2023 | 23:16
Filmul Iisus din Nazaret va putea fi vazut la Pro Tv Cum arata programul si cand incepe difuzarea
Filmul Iisus din Nazaret va putea fi văzut la Pro Tv. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul Iisus din Nazaret va putea fi văzut și în această primăvară, însă de această dată la Pro Tv. Menționăm că în ultimii ani, filmul, apreciat de publicul larg, a fost difuzat doar de către cei de la Antena 1. Și totuși când va putea fi urmărit acesta?

Filmul Iisus din Nazaret revine la Pro Tv

Conform cele de la Pro Tv, filmul Iisus din Nazaret, regizat de către Franco Zeffirelli, a fost împărțit în cinci părți. Acestea urmează a fi difuzate în Săptămâna Mare, mai exact începând cu joi, 13 aprilie și până duminică, 17 aprilie.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește intervalul orar, Pro Tv a ales anumite ore pentru difuzarea filmului. Astfel, joi, 13 aprilie, prima parte din filmul Iisus din Nazaret va fi difuzată de la miezul nopţii, 00.00, după serialul Las Fierbinţi şi emisiunea Şef sub acoperire.

Cea de a doua parte va fi difuzată vineri, 14 aprilie, de la aceeași oră, după ce se încheie mult așteptatul show, Românii au talent. Sâmbătă și duminică urmează difuzarea următoarelor trei părți, însă într-un interval orar diferit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în cursul zilei de sâmbătă, filmul va putea fi văzut de la 13.00, la 15.15. Mai departe, partea a treia va fi difuzată tot sâmbătă, la Pro Tv, de la ora 23.30, însă doar 45 de minute, în condițiile în care în aceeași seară are loc și Slujba de Înviere.

Aceasta urmează să fie difuzată în intervalul orar 23.45 – 00.15. Mai departe, ultima parte a filmului Iisus din Nazaret va fi difuzată duminică, de Paște, de la ora 00.15. Trebuie menționat că Pro Tv a mai difuzat filmul în perioada 2007 – 2016.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a difuzat filmul în ultimii șase ani

Începând cu anul 2017 însă, drepturile de difuzare au fost achiziționate de Antena 1. Același post a transmis filmul în perioada sărbătorilor pascale în ultimii șase ani, deci până în anul trecut. Menționăm că filmul Iisus din Nazaret a fost apreciat de publicul larg încă de când a apărut.

Acesta are o durată de șase ore și 16 minute și a fost regizat de Franco Zeffirelli în anul 1977. În film, telespectatorii pot vedea nașterea, activitatea, procesul, moartea, dar și învierea lui Isus din Nazaret, după cum scrie în Noul Testament.

ADVERTISEMENT

Filmul a fost difuzat pentru prima oară în anul 1977, în Duminica Floriilor și a Sfintelor Paști. De atunci, acesta a fost redifuzat în fiecare an la televiziune a străină. În România însă, în perioada comunismului, filmul circula doar pe casete video.

După Revoluția din 1989 în schimb, acesta a început să fie difuzat pe micile ecrane în fiecare an. Filmul a ajuns să fie tradus în numeroase limbi datorită succesului înregistrat. Scenariul său are la bază patru evanghelii canonice ale Noului Testament și surprinde cele mai importante momente din viața și activitatea lui Iisus Hristos.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși