News

Filmul incidentului din Târgu Mureș, unde o fată s-a aruncat de la etaj ca să scape de iubit. Mărturiile vecinilor

Filmul incidentului din Târgu Mureș, unde o fată s-a aruncat de la etaj ca să scape de iubit, este prezentat de vecinii tinerilor implicați în incident.
24.06.2024 | 22:02
Filmul incidentului din Targu Mures unde o fata sa aruncat de la etaj ca sa scape de iubit Marturiile vecinilor
Filmul incidentului din Târgu Mureș, unde o fată s-a aruncat de la etaj ca să scape de iubit. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul incidentului din Târgu Mureș, acolo unde o fată s-a aruncat de la etaj pentru a scăpa de iubitul ei. Ce spun vecinii despre cei doi și ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de miezul nopții.

Filmul incidentului din Târgu Mureș, unde o fată s-a aruncat de la etaj ca să scape de iubit

Un caz șocant a avut loc, duminică noaptea, în centrul țării. După un scandal cu acte de violență în cuplu, o tânără de 26 de ani din Târgu Mureș s-a aruncat pur și simplu de la etaj.

ADVERTISEMENT

A luat această decizie extremă din disperare, pentru a scăpa de iubitul ei. În ceea ce-l privește pe bărbatul de 38 de ani, acesta a fost reținut de polițiști, pentru tentativă de omor.

Se pare că disputa dintre cei doi a izbucnit duminică seară. Scandalul a escaladat și, după mai multe discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi început să fie violent cu femeia. Pentru a scăpa de furia lui, fata s-a aruncat de la etajul 6. Ea a căzut pe balconul de la etajul 5 al blocului.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc într-un penthouse dintr-un cartier rezidenţial din Târgu Mureş. Vecinii povestesc cine era în imobil noaptea trecută. ”Vecinul nu era acasă, proprietarul apartamentului de la 6. A rugat un prieten, că are un câine, să aibă grijă de câine. Şi prietenul a mai invitat o domnişoară”, a declarat un vecin.

Scandalul dintre cele două persoane din apartament a izbucnit înainte de miezul nopții. Vecinii mai spun că, la un moment dat, spiritele s-au încins. “Pe mine m-a trezit din somn la 12 fără ceva o bubuitură puternică, strigăte, urlete“, au povestit vecinii, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

Cât despre victimă, oamenii din imobilul din Târgu Mureș spun că aceasta a ieșit pe balcon pe jumătate dezbrăcată. “Fata era pe balcon acolo, doar cu un tricou pe ea. Nu sare nimeni de plăcere. A fost amenințată în vreun fel”, spun vecinii.

Apoi, a urmat momentul tragic. Fata a sărit de teama iubitului ei. Imediat, locatarii au sunat la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi pompieri. Tânăra, pe jumătate dezbrăcată, căzuse în gol, de la etajul 6, pe balconul de la etajul 5.

ADVERTISEMENT

Fata de 26 de ani a fost salvată la timp de pompieri. Ea ar putea rămâne cu sechele din cauza rănilor grave. În ceea ce-l privește pe individ, procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT