Life

Filmul lui Ridley Scott în care apare Mădălina Ghenea, debut dezamăgitor la box office

Drama House of Gucci în care joacă Mădălina Ghenea a coborât un loc în topul box office-ului nord-american. Este pe poziția a patra la trei săptămâni de la lansare.
13.12.2021 | 23:26
Filmul lui Ridley Scott in care apare Madalina Ghenea debut dezamagitor la box office
ADVERTISEMENT

Filmul regizat de celebrul Ridley Scott, House of Gucci, a coborât pe poziția a patra, la trei săptămâni de la lansare.

Deocamdată, filmul în care apare și Mădălina Ghenea a avut încasări de 4 milioane de dolari.

Pe primul loc s-a clasat West Side Story realizat de Steven Spielberg. Filmul a avut încasări de 10,5 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane.

ADVERTISEMENT

Filmul lui Ridley Scott în care apare Mădălina Ghenea, debut dezamăgitor la box office

West Side Story realizat de cunoscutul Steven Spielberg ocupă primul loc în box office-ul nord-american. Filmul este o adaptare a peliculei din 1957. În primul weekend de la lansare a înregistrat încasări de 10.5 milioane de dolari, dar criticii susțin că va pierde destui bani, având în vedere că producția a costat aproape 100 de milioane de dolari.

Encanto, filmul de desene animate, a coborât pe locul secund. Producția Disney are încasări de 9,4 milioane de dolari. Encanto este povestea unei fete din Columbia.

ADVERTISEMENT

Aceasta se trage dintr-o familie în care toate persoanele au puteri magice, mai puțin ea. Fetița descoperă că magia din Encanto este în pericol și decide să o salveze.

Pe locul trei în top se află Ghostbusters: Afterlife. Este o continuare a SF-ului din 1984.  Povestea are loc la câteva decenii după cea a celebrilor vânători de fantome. În cel ce-al patrulea weekend, filmul a generat încasări de 7,1 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Filmul regizat de celebrul Ridley Scott, House of Gucci, a coborât pe poziția a patra, la trei săptămâni de la lansare cu încasări de 4 milioane de dolari. În film este prezentată povestea asasinării lui Maurizio Gucci (Adam Driver).

Fanii o pot vedea pe Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, cea care este condamnată pentru asasinarea acestuia. A fost eliberată după 18 ani. Filmul în care joacă și Mădălina Ghenea are o distribuție de excepție. Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek și Al Pacino.

ADVERTISEMENT

Locul cinci este ocupat de Eternals, o producție Marvel. La șase weekend-uri de la lansare a generat încasări de 3,1 milioane de dolari.

Următoarele locuri din Top 10 sunt ocupate de Resident Evil: Welcome to Raccoon City, Clifford the Big Red Dog, Christmas with the Chosen: The Messengers, Dune și Venom: Let There Be Carnage.

ADVERTISEMENT