Life

Filmul românesc care a spart topurile Netflix. Este o comedie de zile mari

O comedie românească este printre cele mai vizionate filme de pe Netflix. Mulți abonați ai platformei sunt încântați de povestea producției.
04.12.2022 | 14:58
Filmul romanesc care a spart topurile Netflix Este o comedie de zile mari
Despre ce este vorba în comedia românească. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un fim românesc face ravagii pe Netflix. Este, mai exact, o comedie ce se bucură de menținerea în top a celor mai urmărite pelicule de pe platformă.

Comedia românească din topurile Netflix

”Love Sorry” a cucerit Netflixul. Personajele principale: Alex Bogdan, Anca Dinicu și  Maruca Băiașu stârnesc amuzamentul prin rolurile lor.

ADVERTISEMENT

În centrul atenției se află actorul Alex Bogdan, care-l interpretează pe Matei Sima, un bărbat fatal, în care spune că nu se regăsește prea mult, dar a acceptat să-l joace, deoarece regizorul Iura Luncașu l-a considerat potrivit.

În peliculă, o tânără încearcă în mod repetat să-i fure inima, inclusiv să ajungă să-l cunoască înaintea celor trei prietene ale sale.

ADVERTISEMENT

”Iura m-a văzut un bărbat fatal. Eu nu m-am văzut niciodată aşa. Să vedem până la finalul filmului cine are dreptate. Eu sunt un tip foarte tip.

Asta se ascunde sub masca aceasta a glumelor. Iar tipul ăsta din film, Matei Sima, e foarte andocat în lumea celebrităţilor, asumat total.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt asumat total. Eu încerc să mă ascund de reflectoare”, a declarat actorul Alex Bogdan despre personajul său Matei Sima, potrivit Adevărul.

”Love Sorry” s-a filmat în Iași

Producția românească s-a filmat în Iași, orașul de studenție a regizorului Iura Luncașu, care a insistat ca tot scenariul să aibă loc în capitala Moldovei.

ADVERTISEMENT

”Aveam această dorinţă de a face un film la Iaşi. Acum a apărut această oportunitate. Toată acţiunea se întâmpla într-un oraş de provincie, iar eu am cerut să fie modificat, ca acţiunea să se întâmple exclusiv în Iaşi.

ADVERTISEMENT

Vin cu un proiect foarte frumos. E o comedie foarte bine scrisă de Andreas Petrescu”, a transmis și Iura Luncașu.

Un alt serial care îi fascinează în prezent pe abonații Netflix, filmat în România și cu actori atât români, dar și străini, este ”Wednesday”. Printre locurile de la noi din țară și care apar în peliculă se află Castelul Cantacuzino sau Conacul Olga Greceanu.