Life

Filmul românesc de pe Netflix la care râzi cu lacrimi. E plin de glume bune și se încheie cu muzica lui Denis Roabeș de la The Motans

Filmul românesc de pe Netflix la care te amuzi copios. Râzi cu lacrimi când vezi întâmplările. Se termină cu muzica de la The Motans
17.02.2023 | 19:00
Filmul romanesc de pe Netflix la care razi cu lacrimi E plin de glume bune si se incheie cu muzica lui Denis Roabes de la The Motans
Pelicula românească de pe platforma Netflix la care te amuzi copios. Pe toată durata sunt presărate ghidușii. Melodia îi aparține lui Denis Roabeș. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix la care râzi cu lacrimi. E plin de glume bune și se încheie cu muzica unuia dintre jurații de la Vocea României. Distribuția regizată de Iura Luncașu e una de gală, una atent aleasă.

Filmul românesc de pe Netflix la care râzi până nu mai poți

Pelicula românească de pe platforma de streaming Netflix la care te amuzi copios este Investitorii. Filmul spune povestea a trei prieteni și colegi într-o fabrică de pe teritoriul României. Aventura lor începe când rămân fără loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Tavi, Eugen și Calu sunt protagoniștii care sunt concediați după ce compania este vândută unor investitori străini. Actorii sunt jucați de Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu și Andrei Mateiu. Pe parcursul filmului aceștia primesc la schimb un pachet de compensații de 12 salarii.

Ulterior, cei trei prieteni ajung să discute despre cum își pot face un viitor mai bun. Totul se desfășoară într-o zi de pescuit. Tavi este cel care crede că a găsit cea mai bună variantă și preia imediat inițiativa. Aceștia pleacă într-o escapadă de weekend cu banii primiți de la fostul serviciu.

ADVERTISEMENT

Zilele respective se vor dovedi a fi unele care le vor schimba radical viața. Se întâmplă după ce ajung într-o localitate unde sunt confundați cu niște investitori străini importanți. Ei își intră foarte bine în rolurile care li se atribuie fără voie.

Comedia care durează o oră și 45 de minute se adresează copiilor peste 13 ani. Atenție, are un limbaj fără perdea pe alocuri. În plus, pelicula românească de pe Netflix este o adaptare a filmului Wkreceni din 2014 scris și regizat de Piotr Weresniak.

ADVERTISEMENT

Totodată, Investitorii este scris de Alex Coteț și Raul Gheba și poate fi urmărit de platforma de streaming alături de alte producții românești. Printre acestea se află Taximetriști, Mirciulică, Teambuilding, Complet necunoscuți și Nunți, botezuri, înmormântări.

Conform cinemagia.ro, din distribuție mai fac parte: Diana Sar, Maria Popovici, Raluca Aprodu, Gabriel Radu, Levent Sali și Nicu Banea. Filmările proiectului pus la cale de Iura Luncașu au avut loc în localitatea Cristian din județul Brașov.

ADVERTISEMENT

Investitorii, filmul care se termină cu muzica lui Denis Roabeș

Investitorii este un film românesc care este pe gustul românilor. Fanii de pe rețelele de socializare apreciază faptul că pelicula care poate fi vizionată pe Netflix încă din decembrie 2022 are un final care se încheie cu muzica lui Denis Roabeș.

Piesa Înainte să ne fi născut, scrisă de solistul de la The Motans, este interpretată de unul dintre actorii principali care, urcat pe o platformă este văzut ca un erou de comunitate. În plus, producția se termină cu succesul tranzacției investitorilor străini.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru...
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru „plăceri sexuale”. Acum lucrează în România
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica...
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în...
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Telefoanele mobile, interzise în şcoli: Te duci la școală să înveți, te duci...
Telefoanele mobile, interzise în şcoli: Te duci la școală să înveți, te duci să creezi prietenii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare...
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare mai bătrân cu 25 de ani și este de nerecunoscut. În această perioadă nu a mâncat nimic
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta