Life

Filmul românesc de pe Netflix pe care l-a premiat toată lumea. E cu Firicel din Las Fierbinți și glumele bune nu lipsesc

Există un film românesc de pe Netflix apreciat de publicul larg. În el îl putem vedea și pe faimosul Firicel din Las Fierbinți.
03.06.2023 | 08:00
Filmul romanesc de pe Netflix pe care la premiat toata lumea E cu Firicel din Las Fierbinti si glumele bune nu lipsesc
Filmul românesc de pe Netflix pe care l-a premiat toată lumea. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un film românesc de pe Netflix a fost premiat de toată lumea. În această peliculă îl putem vedea și pe Firicel din Las Fierbinți și de asemenea ne putem bucura de numeroase glume bune, dar și situații interesante.

Filmul românesc de pe Netflix pe care l-a premiat toată lumea

Pe platforma Netflix regăsim în ce în ce mai alte producții românești. Acestea ajung să fie apreciate atât de publicul larg din țara noastră, cât și de cei din străinătate. Actori de seamă joacă, iar acțiunile cu siguranță sunt mereu pe placul publicului.

ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix ”Comoara” poate fi o alegere perfectă pentru o seară de weekend. A fost apreciat de publicul larg, iar distribuția este una cât se poate de interesantă.

În filmul ”Comoara” de pe Netflix îl putem vedea pe Cuzin Toma, cel care joacă rolul lui Firicel din Las Fierbinți. Alți actori care fac parte din distribuție sunt Adrian Purcărescu, Cristina Toma, dar și Nicodim Toma.

ADVERTISEMENT

Care este povestea filmului de pe Netflix? Protagonistul este Costi, un bărbat care duce o viață liniștită și care lucrează la primărie. În general, seara, acesta petrece o mare parte din timp citindu-i povești fiului său în vârstă de doar 6 ani.

Iar povestea preferată a acestuia este chiar Robin Hood. Totul are să se schimbe într-o noapte atunci când un vecin îi cere lui Costi să-i împrumute niște bani. Se pare că bărbatul e disperat, în condițiile în care banca i-a scos apartamentul la vânzare.

ADVERTISEMENT

Firicel din Las Fierbinți are un rol interesant

Costi rămâne însă rezervat. Bărbatul are la rândul său credite la bancă, drept urmare, preferă să nu îl ajute pe vecinul său. Astfel, acesta se retrage din nou lângă fiul său și îi citește Robin Hood. Vecinul avea însă să mai insiste.

Acesta îi spune lui Costi o legendă care i-ar putea aduce numeroase avantaje. Potrivit acestuia, străbunicul său ar fi îngropat o omoară în curtea casei înainte de comunism. De aici, povestea de pe Netflix ia o întorsătură neașteptată.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Costi găsește comoara, atunci el și vecinul său ar urma să o împartă în jumătate. În acest mod ambii ar urma să își rezolve problemele financiare. Evident, propunerea a devenit una tentantă pentru Costi.

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să încerce. A doua zi, acesta caută o persoană cu un detector de metale. Ce urmează mai departe? Doar abonații Netflix vor putea vedea, urmărind atent filmul românesc.

ADVERTISEMENT
Tags: