Sport

Filmulețul publicat de Shakira care a stârnit interesul fanilor. Clipul a strâns 1,5 milioane de aprecieri în 15 ore. Video

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în luna iunie a acestui an. Printr-un clip postat pe Instagram artista dă de înțeles că este afectată în continuare de această „ruptură”.
09.10.2022 | 13:25
Filmuletul publicat de Shakira care a starnit interesul fanilor Clipul a strans 15 milioane de aprecieri in 15 ore Video
Shakira a postat un videoclip pe contul său personal de Instagram. Filmulețul a strâns 1,5 milioane de aprecieri în 15 ore. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique au pus stop unei relații de 12 ani. Totuși, la aproximativ 4 luni de la despărțire, celebra artistă dă de înțeles că nu poate trece peste „ruptură”.

Filmulețul publicat de Shakira a strâns peste 1,5 milioane de aprecieri în 15 ore

Shakira a postat un clip pe Instagram care a stârnit rapid reacțiile fanilor. Celebra artistă a publicat un filmuleț în care un bărbat calcă cu piciorul o inimă și o strivește. Filmulețul a fost distribuit de Shakira și pe Twitter.

ADVERTISEMENT

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, este mesajul scris de Shakira în postarea de pe Instagram.

Clipul postat de cântăreață a adunat 1,5 milioane de aprecieri în doar 15 ore de la publicare. Shakira și Pique nu au pus capăt relației într-un mod amiabil. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor lor, Sasha și Milan.

ADVERTISEMENT

Shakira și Pique, surprinși la Barcelona

Shakira și Pique au fost surprinși la Barcelona, în timpul unui meci de baseball al lui Milan, copilul în vârstă de 9 ani al celor doi.

Fotbalistul de la Barcelona și celebra artistă au stat la mare distanță unul de celălalt, iar publicația engleză The Sun a catalogat maniera în care au ales să urmărească meciul drept „ipostază jenantă”.

ADVERTISEMENT

Pique a fost însoțit de mama sa, în timp ce Shakira a urmărit partida fiului ei însoțită de mai mulți prieteni. La finalul meciului, Sasha, fiul cel mic, a mers să-și ia rămas bun de la Shakira.

Shakira, primele cuvinte despre separarea de Pique

Luna trecută, Shakira a vorbit pentru prima oară despre separarea de fotbalistul Barcelonei. Celebra cântăreață a mărturisit că suferă din cauza situației familiei sale.

ADVERTISEMENT

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează”, a declarat Shakira pentru ELLE.

Shakira speră ca drama prin care trece să se încheie în curând. De asemenea, artista acuză și media pentru amploarea pe care a luat-o separarea ei de Pique.

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftin în mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți, prin situații mai dificile sau mai rele față de a mea”, a mai spus Shakira.

ADVERTISEMENT