Filtre în tot Bucureștiul după uciderea lui Emi Pian. Polițiștii au descoperit arsenal de război în mai multe mașini: pistol, bâte și arme alte albe

Flaviu Popa   
în HotNews
04/08/2020, 23:50
Filtre în tot Bucureștiul după uciderea lui Emi Pian. Polițiștii au descoperit arsenal de război în mai multe mașini: pistol, bâte și arme alte albe
Două mașini ticsite cu arme au fost oprite în trafic de polițiști

Polițiștii sunt în alertă în București după ce liderul lumii interlope Emi Pian a fost ucis cu sânge rece după un scandal cu un clan rival.

Polițiștii bucureșteni, împreună cu jandarmii, patrulează pe arterele principale din București pentru a preveni orice conflict între clanuri.

Mai mult, oamenii legii au confiscat un pistol cu bile, arme albe și bâte pregătite pentru o răfuială ca în filme.

Polițiștii au găsit mai multe arme în două mașini din București, în plin război între clanuri

Activitățile desfășurate au drept scop menținerea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IGPR, potrivit stiripesurse.ro.

Aproximativ 100 de lucrători ai Poliției și Jandarmeriei sunt angrenați în aceste filtre. Potrivit datelor oficiale, polițiștii au găsit într-o mașină un pistol cu bile, o bâtă de baseball și un briceag, în timp ce într-o altă mașină au fost găsite bâte și arme albe.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis la 39 de ani în urma unui scandal izbucnit, aparent, din cauza jocurilor de noroc.

Pian era unul dintre cei mai cunoscuți și temuți lideri ai lumii interlope din România, fiind așteptat la eliberarea din Penitenciarul Rahova în luna septembrie 2019 cu lăutari, artificii și șampanie.

Bucureștiul se transformă în CAZEMATĂ: Filtre în toată capitala, după crima dintre interlopi

Bucureștiul se transformă în CAZEMATĂ: Filtre în toată capitala, după crima dintre interlopiDetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/bucurestiul-se-transforma-in-cazemata-filtre-in-toata-capitala-dupa-crima-dintre-interlopi_1492553.htmlsursa video: mediafax.ro

Posted by stiripesurse.ro on Tuesday, August 4, 2020

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, explica interlopul în momentul eliberării.

Polițiștii bucureșteni sunt în alertă în condițiile în care o răfuială între clanuri este așteptată în urma uciderii lui Pian. Rețelele de socializare au fost împânzite cu mesaje de amenințare din partea interlopilor, care promit fie răzbunare pentru uciderea liderului, fie fac parte dintr-un clan rival.

Clanul Duduianu, condus de Emi Pian până la moartea sa, este printre cele mai temute clanuri din București. În ultima perioadă Duduienii au fost cap de afiș după ce 9 persoane au fost reținute într-un dosar penal în care mai mulți indivizi au fost acuzați că au tâlhărit cântăreți de manele.

Sub amenințare, victimele erau obligate să cânte gratis la diferite evenimente din Capitală, fiind păgubiți cu peste 100.000 de euro.

Închide ×