News

Fimul tragediei de la Iași, în care a murit Tudor Axinte, angajatul TVR. Greșeala care l-a ucis

26.08.2019 | 10:39
Fimul tragediei de la Iasi in care a murit Tudor Axinte angajatul TVR Greseala care la ucis
Tudor Axinte de la TVR Iași a murit ieri într-un accident de motocicletă. Sursa foto: Youtube Ziua de Iași

Ieri a murit Tudor Axinte, unul dintre angajații de bază de la TVR Iași, într-un accident de motocicletă. Acesta a făcut o greșeală pe care mulți șoferi, indiferent de vehiculul pe care îl utilizează, o fac foarte des, mai ales pe șoselele foarte aglomerate. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a murit împreună cu soția lui, Simona, pe care o purta cu motoreta.

Cum a murit Tudor Axinte de la TVR Iași

Tudor Cristian Axinte a ieșit într-o mică escapadă cu nevasta, iar sfârșitul a venit pentru angajatul TVR în satul Bălteni din comuna Probota, scrie bzi.ro. Acesta a pierdut controlul motocicletei într-o curbă. A vrut să pătrundă pe contrasens, lucru total nerecomandat pentru oricine, și s-a izbit frontal de mașina care circula regulamentar.

Soția lui Axinte a murit pe loc, după ce a zburat de pe motocicletă în urma impactului cu autovehiculul. Tudor a mai trăit câteva zeci de minute, medicii încercând să îl resusciteze, însă nu au reușit să îi salveze viața până la urmă. Conform medicilor din Iași, soția lui Axinte nu mai avea nicio șansă. Aceasta a fost găsită fără suflare la marginea drumului și avea leziuni multiple, în special în zona capului.

Medicii au încercat să îl resusciteze vreme de o oră

„În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe raza localității Bălteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urma acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a încercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”,

a declarat pentru bzi.ro Diana Cimpoieșu, coordonatoarea Unității de Primiri Urgențe și SMURD Iași.