Life

Fina lui Alex Bodi, hărțuită și amenințată, după ce afaceristul a fost arestat: „Eu nu aș fi făcut așa ceva”

Adelina Nica, fina lui Alex Bodi, a fost hărțuită și amenințată, la scurt timp după ce afaceristul a fost arestat.
13.10.2021 | 17:20
Fina lui Alex Bodi hartuita si amenintata dupa ce afaceristul a fost arestat Eu nu as fi facut asa ceva
Fina lui Alex Bodi, hărțuită și amenințată, după ce afaceristul a fost arestat: „Eu nu aș fi făcut așa ceva” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La puțin timp după ce Alex Bodi a fost arestat, Adelina, fina afaceristului a fost hărțuită și amenințată. Aceasta a organizat un botez pentru fiul ei, unde fostul Biancăi Drăgușanu a fost naș.

După eveniment, Adelina Nicaa primit mesaje de amenințare pe rețele sociale. Totul a început după ce Alex Bodi a ajuns, din nou, în arestul Poliției.

ADVERTISEMENT

Fina lui Alex Bodi, hărțuită și amenințată, la scurt timp după ce afaceristul a ajuns în arest preventiv

Adelina Nica, fina lui Alex Bodi, a trecut prin momente cumplite. La scurt timp după ce și-a botezat copilul, femeia a primit mai multe mesaje de amenințare pe Instagram. Mesajele au avut legătură cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Cu toate acestea, Adelina susține că astfel de mesaje nu o afectează. Partenera lui Mihai Costea consideră că cei care le scriu o fac din plictiseală, neavând lucruri mai bune de făcut.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus că a fost jignită în mesajele respective, iar persoana care i-a scris s-a bucurat de faptul că afaceristul a fost arestat preventiv, considerând că ar trebui să stea mult timp închis.

De altfel, Adelina a mai spus că nu-l poate numi om pe cel care îi dorește răul lui Alex Bodi. Bruneta bănuiește cine ar fi persoana respectivă, susținând că a realizat acest lucru în funcție de cuvintele folosite în mesajele de amenințate.

ADVERTISEMENT

„S-a autosemnat prin cuvintele lui. O să trag din răsputeri, să dovedesc că el este și că nu mă înșel.

După mesajele acelea postate pe Instagram, s-a autosesizat, ca să zic așa, singur și mi-a dat niște mesaje pe telefonul meu personal, iar eu una nu aș fi făcut așa ceva.

ADVERTISEMENT

Oamenii nefericiți încearcă să lovească în alte persoane. Când ești nefericit, asta faci. Arunci nefericirea ta către toată lumea, ori din jurul tău, ori din mediul online”, a declarat Adelina la Antena Stars.

Alex Bodi, din nou în arest preventiv

Alex Bodi a fost arestat preventiv în urmă cu câteva zile. Omul de afaceri este de părere că măsura arestului este una mult prea dură. Acesta a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns la o astfel de situație.

Bărbatul nu a primit vreun avertisment înainte, astfel că vestea arestului a fost un șoc pentru oamenii dragi din viața lui. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a mai spus că motivul arestării este faptul că nu s-a prezentat la un termen din cauza problemelor medicale.

„Sper că am lămurit chestia asta, să nu fie sau să existe alte speculații, să nu se interpreteze că aș fi făcut sau că s-ar fi redescoperit ceva rău de mine, că am alte capete de acuzare sau că au apărut probe noi.

Este doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, unde am avut obligața, dar am avut motiv justificat.

Am și există actele medicale depuse, dar se pare că nu a fost suficient. În fine, un episod nou din viața mea, altă bătălie pe care o s-o câștig”, a declarat Alex Bodi într-un live pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: