News

Fina lui Marcel Toader, mesaj sfâșietor după moartea acestuia. Ce a spus Diana Bișinicu

05.08.2019 | 15:44
Mesaj sfâșietor postat de Diana Bișinicu fina lui Marcel Toader

Cântăreața Diana Bişinicu a trăit un şoc imens atunci când a aflat că nașul său de cununie, Marcel Toader, a murit. Artista a publicat un mesaj pe reţelele de socializare în care şi-a exprimat durerea și regretul față de trecerea în neființă a omului de afaceri în vârstă de doar 56 de ani.

Mesaj sfâșietor postat de Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader

Aceasta a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a confirmat și faptul că va participa la funeraliile lui Marcel Toader. “Tu m-ai condus la altar, Nașule! Acum eu te voi conduce pe tine pe ultimul drum! Of, Doamne…”, a scris Diana Bişinicu.

Moartea lui Marcel Toader l-a șocat și pe Silviu Prigoană, mai ales că cei di aranjaseră o întâlnire chiar duminică. Sâmbătă însă Marcel Toader, care era finul lui Silviu Prigoană, a decedat fulgerător.

Mesaj sfâșietor postat de Diana Bișinicu fina lui Marcel Toader
Mesaj sfâșietor postat de Diana Bișinicu fina lui Marcel Toader

Silviu Prigoană, șocat de moartea finului său

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă.

A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a declarat Silviu Prigoană.

Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. Omul de afaceri avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii au sosit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor. L-au declarat mort pe Marcel Toader după ce au încercat timp de 45 de minute să-l readucă la viață. Acesta va fi înmormântat miercuri, în satul Cumpăna, din județul Constanţa.

Tags: