News

Final cumplit pentru un muncitor român din Italia. Ilie a căzut în gol de la 8 metri, de pe o schelă

Ilie, un muncitor român de 51 de ani, a avut parte de un final cumplit în Italia. Acesta a căzut de pe o schelă aflată la 8 metri înălțime.
14.06.2024 | 11:47
Final cumplit pentru un muncitor roman din Italia Ilie a cazut in gol de la 8 metri de pe o schela
Accident de muncă mortal în Italia: Ilie, un muncitor român de 51 de ani, a căzut în gol de la 8 metri. Sursa foto: rotalianul.com / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un muncitor român în vârstă de 51 de ani a avut parte de un final cumplit în timp ce se afla pe un șantier din Italia. Acesta a căzut de la 8 metri înălțime. Nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Accident de muncă mortal în Italia: Ilie, un muncitor român de 51 de ani, a căzut în gol de la 8 metri

Încă un român a murit în Italia după ce a căzut de la mare înălțime. Tragedia s-a petrecut joi, 13 iunie, la orele după-amiezii, pe un șantier din Saluzzo, în localitatea Bronda.

ADVERTISEMENT

Aici, un muncitor român de 51 de ani, pe numele său Ilie Boboescu, născut în 1972, rezident în Moretta, a murit după ce a căzut de pe o schelă aflată la o înălțime de 8 metri.

Angajat la o firmă producătoare de mașini agricole, românul efectua o operațiune preliminară pentru demontarea panourilor de azbest de pe acoperișul unui depozit. Accidentul s-a produs la câteva minute după ora 16.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei din Italia reiese că impactul i-a fost fatal muncitorului. Conaționalul nostru a decedat pe loc. La fața locului au intervenit echipajele medicale de urgență și inspectorii de la ASL.

A fost deschisă o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestui incident mortal. Zona de lucru a fost izolată pentru investigații suplimentare, notează publicația La Stampa.

ADVERTISEMENT

Tragedie aproape trasă la indigo în Italia, tot cu un român de 51 de ani în prim-plan

În urmă cu două luni, un alt român, de aceeași vârstă, murea în Italia după ce cădea de la mare înălțime. Gheorghe Breahnă, 51 de ani, s-a stins în urma unui accident de munca în Latina Scalo.

Acest tragic eveniment a avut loc în dimineața zilei de 8 aprilie. Gheorghe era în activitate pe acoperișul unui depozit industrial din via Carrara, lângă Latina Scalo.

ADVERTISEMENT

S-a dezechilibrat și a căzut în gol de la 9 metri. Căzătura i-a provocat răni grave care au necesitat transportul imediat la spitalul San Camillo din Roma. Din nefericire, după două săptămâni, personalul medical a fost nevoit să declare decesul acestuia.

ADVERTISEMENT