News

Suarez ar putea fi suspendat 2 ani! ”Are probleme psihice”

UPDATE 17:07 / Gestul lui Luis Suarez a atras critici din toate direcţiile, însă există şi o persoană care s-a gîndit să-i ia apărarea. Joey Barton, căci despre el vorbim, s-a remarcat şi...
25.06.2014 | 14:11

UPDATE 17:07 / Gestul lui Luis Suarez a atras critici din toate direcţiile, însă există şi o persoană care s-a gîndit să-i ia apărarea. Joey Barton, căci despre el vorbim, s-a remarcat şi el de-a lungul timpului tot datorită talentului de pe teren coroborat cu un comportament vulcanic şi care de multe ori l-a provocat să facă gesturi nesportive. “După ce am luat toate aspecetle în considerare, pot să vă spun că prefer să fiu muşcat decît să mă trezesc cu piciorul rupt. Într-adevăr, ar trebui pedepsit, dar în niciun caz nu e sfîrşitul lumii. Este un cîştigător. Dacă asta înseamnă că ocazional depăşeşte linia dintre bine şi rău, atunci astea sînt riscurile meseriei. Nimeni nu e perfect”, a spus mijlocaşul lui Queens Park Rangers.

UPDATE / Pozele cele mai virale cu Luis Suarez care circulă pe internet.

623277-105959-570x302 article-0-1F1773A500000578-678_634x634 article-0-1F1773B100000578-686_306x423 article-0-1F1773D900000578-156_634x392 article-2668058-1F1BEAB000000578-542_634x460 article-2668058-1F1773C700000578-236_634x393 article-2668058-1F1891C300000578-184_306x423

UPDATE / Ce se va întîmpla în continuare cu Suarez? Conform presei din Spania, Real Madrid şi Barcelona erau gata să plătească 80.000.000 de euro celor de la Liverpool în schimbul uruguayanului. Dacă pedeapsa pe care o va primi Luis Suarez nu va fi una lungă, cu siguranţă preţul va scădea foarte mult, avînd în vedere antecedentele atacantului. Dacă întradevăr va primi doi ani suspendare, scenariul este unul negru pentru Suarez şi Liverpool.

UPDATE / Un psiholog renumit din Australia a analizat fapta lui Suarez şi a concluzionat că uruguayanul a avut un blakout în momentul în care l-a muşcat pe Chiellini. “Din ce am văzut pe video, pot să afirm asta: Suarez şi-a vărsat toată frustrarea şi mînia acumulată de faptul că fundaşul i-a închis culoarul spre minge. A reacţionat impulsiv şi a muşcat. Cu siguranţă că nu s-a gîndit vreun moment la repercusiuni, a acţionat aşa din cauza unui impuls de moment. Dar momentul acesta de blackout nu a durat, imediat a realizat ce a făcut, motiv pentru care s-a prefăcut că este accidentat”, a spus psihologol.

“Comun în coplilărie, muşcatul la adulţi este extrem de rar. De obicei, se apelează la astfel de practici în momentul în care ai o nemulţumire interioară pe o perioadă îndelungată. Ţine şi de educaţie, îmbracă de multe ori şi alte forme de agresiune – lovirea, limbajul vulgar sau scuipatul – şi e caracteristică pentru persoanele cu un temperament impulsiv. Este vorba de o frustrare interioară; la un anumit interval de timp, subiectul simte nevoia să se descarce şi apelează la asemenea gesturi regretabile”

UPDATE / Cel care a fost muşcat, Giorgio Chiellini, a fost revoltat din cauza faptului că arbitrul partidei n-a luat nici o decizie, în ciuda faptului că i-a arătat umărul plin de urme de dinţi. ”Luis Suarez s-a furişat în spatele meu şi m-a muşcat. A fost ridicol din partea arbitrului că nu i-a dat roşu. E nevoie  Mi-ar plăcea să văd dacă FIFA are curajul să îl suspende în urma probelor video”, a spus Chiellini pentru Sky Italia.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

UPDATE / Fostul internaţional englez şi atacant al lui Liverpool, Stan Collymore, a publicat pe contul său de Twitter una dintre cele mai dure declaraţii la adresa lui Suarez: ”Orice fel a pedeapsă pentru Luis Suarez trebuie luată în contextul unei evaluări psihiatrice”, a spus fostul fotbalist.

collymore

UPDATE / Oficial. FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Luis Suarez. Forul internaţional va audia martori ai incidentului, va urmări probe video şi foto. Toate acestea indică faptul că Luis Suarez l-a muşcat pe Chiellini, iar cel mai probabil uruguayanul nu va mai juca la această ediţie a Cupei Mondiale.

fifaaa

 

UPDATE / Twitter a prezentat date extrem de interesante despre cum a aluat amploare scandalul în care este implicat Luis Suarez. Înainte să-l muşte pe Chiellini, 100.000 de postări s-au realizat avînd cuvintele cheie ”Luis Suarez”. După incidentul cu fundaşul italian cifra s-a ridicat la 2.000.000 de postări!

data

UPDATE / Antrenorul lui Everton, Roberto Martinez, a declarat că Luis Suarez are nevoie de ajutor. ”Este un jucător extrem de talentat poate marca din orice poziţie, dar felul cum se comportă îl trage înapoi. Serios! Are nevoie de ajutor! Dacă nu te poţi controla la acest nivel, înseamnă că ai probleme mari şi că îţi trebuie ajutor de specialitate”, a spus tehnicianul grupării din Liverpool.

Luis Suarez a iscat un imens scandal la Cupa Mondială după ce a muşcat din Chiellini la meciul Italia – Uruguay 0-1. Atacantul este recidivist, iar FIFA ar putea lua măsuri drastice în privinţa uruguayanului. Arbitrul n-a luat nici o decizie în privinţa incidentului din minutul 80, iar forul internaţional este somat de toată presa internaţională să-l suspende pe Luis Suarez.

chielini

Autor a două goluri pentru Uruguay la Cupa Mondială, Luis Suarez l-a muşcat şi pe Ivanovic la un meci Liverpool – Chelsea. Atunci a fost suspendat pentru 10 meciuri. Dacă FIFA va decide să intervină şi să analizeze probele video, probabil că Luis Suarez nu va mai juca la această Cupă Mondială. Mai mult de atît, Suarez se află la cea de-a treia abatere de acest gen după ce i-a muşcat pe Ivanovic şi Otman Bakkal, iar uruguayanul poate risca o suspendare mult mai mare decît precedentele, de pînă la doi ani!

asdddddd