ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Final DE FOC în Turul Franţei! Sky pierde victoria la contratimp pentru o SECUNDĂ!

Etapa a 9-a din Le Tour a fost un contratimp pe echipe de 28 de kilometri între Vannes şi Plumelec. Favorită în această etapă a fost Sky, echipa lui Chris Froome avînd o primă săptămînă...
Autor: Marian Popovici | 12.07.2015 | 20:07
Final DE FOC în Turul Franţei! Sky pierde victoria la contratimp pentru o SECUNDĂ!

Etapa a 9-a din Le Tour a fost un contratimp pe echipe de 28 de kilometri între Vannes şi Plumelec. Favorită în această etapă a fost Sky, echipa lui Chris Froome avînd o primă săptămînă perfectă.

ADVERTISEMENT

Totul mergea perfect pentru echipa britanică, care era lider la punctele intermediare şi se părea că va obţine victoria. În ultimele sute de metri ale cursei, al 5-lea membru al echipei nu a mai ţinut pasul şi a terminat la cîteva secunde după colegii săi. Această întîrziere avea să fie decisivă, Sky pierzînd victoria la o secundă faţă de BMC.

Nu e nici o tragedie pentru Chris Froome care s-a depărtat de marii rivali din Le Tour. Rutierul de general al lui BMC, Tejay Van Garderen a urcat pe 2, la 12 secunde de Froome, însă britanicul are 1:03 faţă de Alberto Contador, 1:59 faţă de Nairo Quintana şi 2:20 de Vicenzo Nibali. Per total, a fost o săptămînă perfectă pentru Sky, britanicii reuşind să controleze cursa.

ADVERTISEMENT

Clasament cursă: 

dkdkdk

 

Clasament general: 

1

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!