Cele mai citite

ŢSKA rămîne REGINA RUSIEI! Moscoviţii au bătut Lokomotiv la limită şi au cîştigat titlul

UPDATE / ŢSKA Moscova este din nou campioana Rusiei! Formaţia moscovită a reuşit să cîştige derby-ul din ultima rundă cu Lokomotiv, scor 1-0, şi a terminat sezonul pe primul loc, la un punct...
15.05.2014 | 19:40

UPDATE / ŢSKA Moscova este din nou campioana Rusiei! Formaţia moscovită a reuşit să cîştige derby-ul din ultima rundă cu Lokomotiv, scor 1-0, şi a terminat sezonul pe primul loc, la un punct în faţa lui Zenit. Acesta este al doilea titlu la rînd cîştigat de ŢSKA.

Şi formaţia din St. Petersburg a cîştigat meciul din ultima rundă, 4-1 la Kuban, însă acest succes nu a fost suficient pentru a depăşi ŢSKA. Fosta formaţie a lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a terminat pe locul 4 şi şi-a asigurat prezenţa în preliminariile Ligii Europa.

rusia clasament final

Începînd cu ora 17:30 se joacă ultima etapă din Rusia, la finalul căreia vom afla campioana. Cele mai mari şanse le are ŢSKA Moscova, ocupanta primului loc, urmată de Zenit.

Formaţia din St. Petersburg a pierdut runda trecută acasă cu Dinamo Moscova şi a cedat şefia clasamentului chiar înaintea ultimei etape, însă Zenit are în continuare şanse, mai ales că ŢSKA Moscova are meci direct cu Lokomotiv, ocupanta locului 3.

Lokomotiv poate cîştiga şi ea campionatul dacă se impune cu ŢSKA şi Zenit nu cîştigă meciul de la Kuban.

COTELE ULTIMEI ETAPE:

etapa rusia

 

CLASAMENT

clasament rusaaaaaaa

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri