Sport

Final dramatic de meci la Atletico – FC Porto 2-1. Toate golurile s-au marcat în minutele de prelungire. Video

Meciurile de Champions League au un farmec aparte și acest lucru s-a adeverit și la întâlnirea Atletico - FC Porto 2-1, care a avut un final nebun.
08.09.2022 | 00:16
Final dramatic de meci la Atletico  FC Porto 21 Toate golurile sau marcat in minutele de prelungire Video
Meciurile de Champions League au un farmec aparte și acest lucru s-a adeverit și la întâlnirea Atletico - FC Porto 2-1, care a avut un final nebun. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Madrilenii au obținut o victorie halucinantă într-o partidă care se îndrepta spre un implacabil 0-0.

Final de infarct la Atletico – FC Porto 2-1

Pe Estadio Metropolitano din Madrid a fost un meci de mare luptă în care ocaziile au apărut destul de rar, dar care a avut un final fantastic. S-au marcat trei goluri în minutele de prelungire și s-a încheiat Atletico – FC Porto 2-1.

ADVERTISEMENT

Diego Simeone și-a construit echipa așa cum o face de fiecare dată, cu gândul de a nu primi gol și cu ideea de a surprinde prin viteză în faza ofensivă. Primul obiectiv i-a ieșit perfect timp de 90 de minute, însă partea ofensivă a lăsat de dorit.

A fost un meci fără mari ocazii de gol, în care ambele formații au reușit perfect să închidă culoarele. Totul până s-a ajuns în prelungiri, pentru că acolo a început haosul. Și asta și datorită faptului că portughezii rămăseseră în inferioritate numerică din minutul 81, după eliminarea lui Mehdi Taremi.

ADVERTISEMENT

Griezmann, din nou erou pentru Atletico

În superioritate, spaniolii au forțat victoria și s-au văzut cu sacii în căruță în minutul 90+1, după reușita norocoasă a lui Mario Hermoso. Ibericul a primit o pasă de la Coreea, a driblat un adversar și a șutat la poartă.

Era un șut care nu ar fi trebuit să-i pună probleme portarului Diogo Costa, însă balonul a fost deviat decisiv de Joao Mario. Mingea a prins un efect ciudat și a ajuns în plasă peste goal-keeperul portughez.

ADVERTISEMENT

Cu un un om în plus și cu știința unei apărări perfecte clădite de Simeone, Atletico părea scăpată în câștigătoare. Doar că eroul Hermoso s-a transformat în călău după ce a comis henț în careu în minutul 5 al prelungirilor.

Matheus Uribe și-a asumat executarea penalty-ului și a adus egalarea pentru FC Porto, nu însă fără emoții. Mijlocașul columbian a ales să șuteze în colțul din stânga lui Jan Oblak, însă slovenul a fost foarte aproape să pareze, atingând chiar mingea.

ADVERTISEMENT

De data asta totul chiar părea încheiat. Însă nu a fost de acord Antoine Griezmann, cel aruncat în luptă după o oră de joc. Francezul a adus o victorie ireală în minutul 90+11. Lemar a executat un corner, Witsel a prelungit balonul la colțul lung și Griezmann a declanșat nebunia la Madrid cu o lovitură de cap din 3 metri.

ADVERTISEMENT