Fotbal intern

Final dramatic în derby-ul Ligii 4 dintre Steaua și Dinamo! Meciul s-a încheiat în minutul 3. VIDEO

31.08.2019 | 19:58
Final dramatic in derbyul Ligii 4 dintre Steaua si Dinamo Meciul sa incheiat in minutul 3 VIDEO

Marele derby din Liga 4 dintre rivalele Steaua și Dinamo a avut parte de un final dramatic. Formația Armatei a ratat promovarea în Liga 3 în cele două sezoane de la înființare, iar în această stagiune speră să nu mai aibă parte de încă o nerealizare. De partea cealaltă, dinamoviștii au mari probleme în a reuși să asigure un lot competitiv în competiție.

Final dramatic în derby-ul Ligii 4 dintre Steaua și Dinamo

Steaua joacă meciurile de pe teren propriu din Liga 4 în cartierul Colentina până la reconstruirea stadionului din Ghencea, iar fanii au venit în numă mare la marele derby cu Dinamo. Însă, ei au avut o mare surpriză. Partida nu a durat decât 3 minute, deoarece oaspeții au rămas pe teren fără numărul de jucători permis de regulament.

Dinamo n-a putut strânge 11 jucători pentru partida cu Steaua, pe foaie fiind trecuți doar şapte fotbalişti. După ce au preferat să nu iasă la încălzire, căpitanul dinamoviștilor a acuzat probleme medicale imediat după startul jocului și nu a mai putut continua. Astfel, arbitrul a fost nevoit să aștepte trei minute, iar apoi conform regulamentului a oprit jocul din lipsa numărului minim de jucători la o echipă.

Fanii Stelei au venit în număr mare la derby-ul cu Dinamo

Steaua va câștiga la ”masa verde”

Dinamo n-a reuşit să strângă un lot întreg pentru că mai mulţi jucători au anunţat că sunt răciţi. Echipa s-a prezentat, totuşi, la teren pentru a evita o amendă din partea AMFB. În realitate, pentru că dinamoviştii au numai copii în lot, au preferat să apeleze la această ”tactică” pentru a nu lua multe goluri de la CSA Steaua. Clubul Armatei va câștiga meciul la ”masa verde” cu 3-0.

După ce arbitrul a pus capăt întâlnirii, antrenorul steliștilor, Daniel Oprița, a decis ca jucătorii săi să joac un meci școală între ei. La mijlocul săptămânii, Steaua s-a calificat în turul 4 al Cupei României.