Sport

Final Four amar pentru Dinamo! Jucătorii lui Xavi Pascual, în lacrimi după ce au ratat bronzul: “Nu mai am putere să vorbesc!”

Dinamo a încheiat pe locul patru Final Four-ul din EHF European League. Sfârşitul meciului a fost dureros pentru "dulăi", care au ratat egalarea la ultima fază.
26.05.2024 | 19:58
Final Four amar pentru Dinamo Jucatorii lui Xavi Pascual in lacrimi dupa ce au ratat bronzul Nu mai am putere sa vorbesc
Final Four amar pentru Dinamo! Jucătorii lui Xavi Pascual, în lacrimi după ce au ratat bronzul: "Nu mai am putere să vorbesc!". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo încheie fără victorie turneul Final Four din European League. În finala mică, “dulăii” au cedat cu 31-32 meciul cu Rhein Neckar Lowen, aruncarea lui Cenic din ultimele secunde lovind bara adversă.

Miklos Rosta, start excelent în meciul pentru bronz!

Aproximativ 7500 de spectatori au fost în Barclays Arena pentru confruntarea dintre Dinamo şi Rhein Neckar Lowen, finala mică din European League. “Dulăii” voiau să şteargă impresia lăsată în meciul cu Flensburg şi au început hotărât confruntarea.

ADVERTISEMENT

Startul a fost echilibrat, iar Miklos Rosta a marcat trei din primele patru goluri ale lui Dinamo. Pentru prima dată în weekendul din Final Four, Dinamo a preluat conducerea în minutul 8 prin golul lui Akimenko, scor 6-5.

Din păcate avantajul de pe tabelă s-a menţinut doar câteva secunde pentru “dulăi”. Echilibrul a persistat până la jumătatea reprizei când au apărut din nou erorile inexplicabile la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Dinamo, între greşeli copilăreşti şi reveniri spectaculoase!

Şi Rhein Neckar Lowen a profitat la maximum. Nemţii s-au dus glonţ la patru goluri avans, de la 8-8 la 12-8, moment în care Xavi Pascual a fost nevoit să ia time-out.

Introducerea lui Bokhan în teren a fost o mişcare inspirată pentru Xavi Pascual şi apărarea a devenit eficientă. Dovadă faptul că Dinamo a reuşit să egaleze de la 9-13 la 14-14.

ADVERTISEMENT

Din păcate, “dulăii” au ratat din nou momentul bun şi le-au permis oaspeţilor să ia iniţiativa în final de repriză. Rosta a ratat cu câteva secunde înainte de finalul primei părţi, iar nemţii au marcat rapid pe contră. În loc să fie 17-16, la cabine s-a intrat cu 18-15. O repriză sinusoidală pentru Dinamo, în care jocul elevilor lui Pascual a lăsat de dorit.

Partea secundă a început, de asemenea, foarte bine pentru nemţi, care s-au desprins la 5 goluri, 20-15. Dar pentru a treia oară, Dinamo a reuşit să revină în meci şi s-a apropiat la un gol de Rhein Neckar Lowen, fără a putea să facă şi următorul pas.

ADVERTISEMENT

Cenic a lovit bara în ultimele secunde!

Iar Rhein Neckar a rămas constant în avantaj, urcând din nou la un maximum de cinci goluri. Mai mult, Xavi Pascual a rămas în ultimele 20 de minute fără Kuduz şi Kukic, accidentaţi.

În mod remarcabil, Dinamo a reuşit o nouă “remontada”, pentru a patra oară. Saeid i-a luat locul lui Cupara şi poarta a început să funcţioneze pentru “dulăi”. Apărarea lui Dinamo a fost mai agresivă şi avantajul nemţilor s-a subţiat rapid, roş-albii mai având de recuperat un gol în ultimul minut.

După un ultim atac dus până la limita pasivului de nemţi, Dinamo a avut 15 secunde pentru a aduce egalitatea pe tabelă. Cenic şi-a asumat ultima aruncare, dar mingea a lovit bara şi Rhein Neckar Lowen s-a impus cu 32-31.

Jucătorii lui Dinamo, devastaţi de înfrângere! Cenic, cu greu consolat de colegi

Un final amar pentru echipa lui Xavi Pascual, care a încheiat pe locul patru Final Four-ul de la Hamburg, senzaţia fiind că se putea mai mult, cel puţin în meciul pentru medaliile de bronz. Iar asta au simţit şi jucătorii, majoritatea dintre ei având ochii în lacrimi.

Cenic a fost cu greu consolat la finalul partidei de ceilalţi coechipieri, fiind dărâmat de ratarea ultimei aruncări. La final de contract cu Dinamo a ajuns şi portarul Saeid Heidarirad, care, cel mai probabil a jucat ultimul meci pentru “dulăi” la Hamburg.

Saeid Heidarirad, la ultimul meci pentru Dinamo? “Scuzaţi-mă, dar nu mai am putere să vorbesc!”

Saeid, care evoluează la Dinamo din 2017 şi este unul dintre idolii suporterilor, a mers în lacrimi la vestiare, iar când a trecut în zona jurnaliştilor români, a spus: “Scuzaţi-mă, dar nu mai am putere să vorbesc!”.

Chiar dacă finalul a fost în lacrimi, Dinamo încheie un sezon în care a câştigat tot pe plan intern şi a ajuns să se bată cu forţele Germaniei pentru medalii în European League.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde