News

Final tragic pentru o româncă din Italia. Cristina s-a stins la doar 19 ani într-un grav accident

O româncă din Italia de 19 ani s-a stins într-un cumplit accident rutier. Tragedia a avut loc în weekend, într-o localitate din provincia Torino.
15.03.2023 | 17:15
Final tragic pentru o romanca din Italia Cristina sa stins la doar 19 ani intrun grav accident
Cristina, o româncă de 19 ani stabilită în Italia, a murit într-un cumplit accident rutier. Sursa foto: TorinoToday.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clipe teribile pentru o familie de români din Italia. Fiica lor, de doar 19 ani, a murit în weekend-ul trecut într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Carignano, provincia Torino din Piemonte.

Cristina, o româncă de 19 ani stabilită în Italia, a murit într-un cumplit accident rutier

Cristina C. (19 ani), alături de alte două prietene, se aflau în noaptea de duminică spre luni la bordul unui autoturism Peugeot 308. La volan era o fată în vârstă de 23 de ani. Potrivit publicației La Stampa, Cristina muncea ca vânzătoare în Lombriaco.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, pe drumul provincial care leagă Carignano de zona Cuneo, șoferița a pierdut controlul volanului. Mașina cu cele trei fete la bord a lovit violent doi stâlpi de telefonie de pe marginea drumului.

Românca de 19 ani, aflată pe bancheta din spate a mașinii, a avut cel mai mult de suferit. Pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate ale mașinii, complet distruse, a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns pompierii din localitățile Carignano și Lingotto. După câteva zeci de minute, aceștia au reușit să elibereze victimele accidentului dintre fiarele mașinii. Fetele au fost transportate imediat la spital.

În urma accidentului, Cristina s-a izbit violent cu capul de fiarele mașinii și a fost scoasă inconștientă din vehicul. Medicii au transportat-o ​​imediat la spitalul CTO din Torini, într-o cursă disperată de a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

Decesul Cristinei, produs luni, 14 martie

Dacă celelalte două fete, de 23 și 18 ani, au scăpat cu răni mai ușoare, care nu le-au pus viața în pericol, Cristina a suferit răni extrem de grave. Starea româncei a fost declarată critică de la bun început de către medicii italieni.

Luni, pentru a încerca să-i salveze viața, medicii din Torino au supus-o pe româncă unei intervenții chirurgicale la cap. Ea avea traumă craniană provocată de o lovitură la suferită în timpul răsturnării mașinii, notează cei de la Rotalianul.

ADVERTISEMENT

Cristina nu a rezistat. Ea a murit, marți, 14 martie, la spitalul CTO din Torino, unde fusese transportată în urma incidentului. Șoferița riscă să se aleagă cu dosar penal sub acuzația de omor din culpă. Investigațiile poliției din Italia sunt în derulare în privința circumstanțelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT