News

Final tragic pentru un român de 39 de ani. A dispărut în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul

Un român de 39 de ani din Târgu Neamț, care se întorcea din Italia cu autocarul, a dispărut în mod misterios în urmă cu câteva zile. Din păcate, a avut un final tragic.
30.01.2023 | 17:23
Final tragic pentru un roman de 39 de ani A disparut in timp ce se intorcea din Italia cu autocarul
Român de 39 de ani, dispărut de zile bune în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Constantin Ignat (cunoscut ca ”Ciripelu” de rudele sale), un român în vârstă de 39 de ani, a dispărut în afara granițelor, în urmă cu câteva zile.

Român de 39 de ani, dispărut de zile bune în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul

Bărbatul era în drum dinspre Italia spre Târgu-Neamț cu autocarul unei firme din România. El ar fi fost văzut ultima dată la granița Italiei cu Slovenia.

ADVERTISEMENT

”Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile.

Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru Ziar Târgu Neamț.

ADVERTISEMENT

Pe data de 27 ianuarie, bărbatul a fost dat în urmărire de Poliția Română. În aceeași zi, mama lui a sesizat dispariția acestuia la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț.

Două zile mai târziu, familia din România a lui Constantin Ignat a primit vestea teribilă. Temerile rudelor că acestuia i s-a întâmplat ceva rău s-au adeverit.

ADVERTISEMENT

Duminică, 29 ianuarie, familia a fost înştiinţată că bărbatul a fost găsit decedat. ”Am fost informaţi de autorităţile italiene că persoana dispărută a fost găsită decedată în Italia”, a transmis Poliţia Neamţ.

”Ignat Constantin a fost găsit, dar din păcate fără viaţă. Mulţumim tuturor pentru ajutor! Nu ştim mai multe detalii la momentul actual, dar o să revenim, dacă aflăm! Dumnezeu să te ierte!”, a transmis familia românului, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Moartea românului, învăluită încă în mister

Deși au trecut mai multe zile de la tragedie, deocamdată nu se cunosc detalii despre condițiile în care a survenit moartea românului.

Nu se știe dacă moartea a fost una violentă sau din cauze naturale. Există posibilitatea ca decesul să fi avut cauze medicale.

Tot ceea ce se știe este faptul că anchetatorii străini au certificat decesul şi au identificat persoana pe baza documentelor găsite asupra sa.

ADVERTISEMENT