Life

Finala America Express, 19 martie 2023. Ei au câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon

Finala America Express. Ce echipă a pus mâna pe amuletă și când va fi desemnat câștigătorul premiului de 30.000 de euro.
20.03.2023 | 07:40
Finala America Express 19 martie 2023 Ei au castigat ultimul joc de amuleta din acest sezon
Finala America Express. Ce echipă a pus mâna pe amuletă și când va fi desemnat câștigătorul premiului de 30.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Finala America Express, 19 martie 2023. Ei au câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon, după ce prezentatoarea Irina Fodor a dat start ultimei etape de pe Drumul Aurului. Doar trei echipe au mai rămas în reality show-ul de la Antena 1.

Finala America Express. Ce echipă a pus mâna pe amuletă și când va fi desemnat câștigătorul premiului de 30.000 de euro

Finala America Express a început în cursul zilei de duminică, 19 martie 2023. Etapa cu numărul 10 a avut o miză foarte importantă pentru participanți, cursa fiind una care le-a testat din plin răbdarea și calmul.

ADVERTISEMENT

Jocul de amuletă încărcat de povești cu pirați și legende locale a avut o premieră. Concurenții de pe Drumul Aurului au primit ajutoare de nădejde, alături de care s-au împărțit într-o parte „smart” și alta „fit”.

În felul acesta candidații la marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, au luptat cu toate armele pe una dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Caraibelor. Fiecare membru al echipei a avut un alt traseu, diferit de al celorlalți din grup.

ADVERTISEMENT

Toți s-au folosit de inteligență și de forța fizică, jocul urmând a fi câștigat de cei care reușesc să ridice primii steagul. Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au mișcat cele mai repede și în felul acesta au fost pus mâna pe amuleta de 1.000 de euro.

Cei doi comedianți de la America Express au câștigat Jockerul ediției de duminică, 19 martie 2023. În plus, participanții de pe Drumul Aurului au primit și două pachete care le vor aduce „un mare avantaj în cursa de mâine”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii jocului de amuletă

„Ne-am bucurat toți patru foarte tare, dar în contrast total, Bălanca era transfigurată!”, au spus câștigătorii jocului de amuletă, notează a1.ro, în timp ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au arătat dezamăgite.

„N-am putut să desfacem cârligele alea, că eu îl prideam și e frustrant. Am tras în același timp, doar că al nostru, fiind nedesfăcut”, a declarat jurata de la Te cunosc de undeva, care este o persoană foarte competitivă.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, lupta pentru marele premiu de la America Express se dă între trei echipe. Este vorba de Cătălin Bordea – Nelu Cortea, Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru.

Marea finală se va desfășura duminică, 26 martie 2023, când telespectatorii vor afla care este echipa care s-a descurcat cel mai bine pe traseul de aproape 7.000 de kilometri. Echipele au străbătut Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”