Life

Finala America Express 2023, ora 20:00, la Antena 1. Pentru prima oară în istoria show-ului a fost chemată o extra echipă de securitate

Finala America Express 2023. Producătorii au mai angajat o unitate de pază pentru a-i proteja pe concurenți și cameramani.
26.03.2023 | 10:05
Finala America Express 2023 ora 2000 la Antena 1 Pentru prima oara in istoria showului a fost chemata o extra echipa de securitate
Finala America Express 2023. Producătorii au mai angajat o unitate de pază pentru a-i proteja pe concurenți și cameramani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Finala de pe Drumul Aurului se va desfășura de la ora 20.00, la Antena 1. Pentru prima oară în istoria show-ului a fost chemată o extra echipă de securitate. Motivul pentru care a fost luată această decizie de producători.

Finala America Express 2023. Producătorii au mai angajat o unitate de pază pentru a-i proteja pe concurenți și cameramani

Finala America Express 2023 are loc peste numai câteva ore. Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Nelu Cortea – Cătălin Bordea sunt participanții care luptă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Producătorii au mai angajat o unitate de pază pentru a-i proteja pe concurenți și cameramani, fiind vorba de o premieră pentru reality show-ul de la Antena 1. În felul acesta s-au asigurat că filmările decurg fără incidente majore.

În plus, cele două echipe de pe Drumul Aurului se vor simți mereu în siguranță pe ruta Mexic-Guatemala-Columbia care are un grad ridicat de risc. O altă premieră în istoria emisiunii este și programul de filmare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, America Express 2023 s-a filmat în funcție de o anumită locație, și anume celebra piață Cicicastenango din Guatemala care se deschide numai în zilele de joi și duminică. Zona este una dintre cele mai mari atracții turistice ale țării.

De asemenea, filmările desfășurate la peste 2.500 m altitudine au fost ceva nou pentru echipa de producție. Efectele au fost intens resimțite în special de cameramanii care au stat pe urmele concurenților de pe Drumul Aurului.

ADVERTISEMENT

Potrivit observatornews.ro, punctul maxim la care s-a filmat a fost în apropiere de Bogota, la 3.100 m altitudine. Finala America Express 2023 are loc de la ora 20:00, numai la Antena 1 și pe Antena Play. Oare cine va câștiga sezonul acesta?

America Express 2023, documentar de pe traseu

America Express 2023 vine și cu documentar de pe traseu văzut prin ochii lui Marius Damian și a lui Oase. Acesta se va difuza de la ora 17:00 pe Antena 1 și este dedicat fabuloasei călătorii străbătută de concurenții reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete vor povesti telespectatorilor și fanilor emisiunii despre specificul zonelor prin care au trecut echipele, despre obiceiurile și ineditul lor. Mai exact, vor descrie Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o altă perspectivă.

ADVERTISEMENT