Life

Finala Asia Express 2021: Mihai Petre & Elwira sunt marii câștigători!

Finala Asia Express 2021 are loc astăzi, 28 noiembrie, de la ora 20:00. Ultimul episod al celui mai nebun show de pe micile ecrane poate fi urmărit live pe Antena 1 și aplicația Antena Play.
29.11.2021 | 00:13
Elwira și Mihai Petre, câștigătorii Asia Express 2021. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT
28-11-2021
22:16

Mihai Petre și Elwira sunt câștigătorii Asia Express!

Captură Antena 1
Captură Antena 1

Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai sezonului 4 Asia Express! Cei doi au ajuns primii la Turnul lui David, ultima lor cursă din Ierusalim.

28-11-2021
21:35

Concurenții caută indicii într-o cameră de hotel, după noi misiuni grele

Captură Antena 1

După ce au numărat niște umbrele așezate una lângă cealaltă pe o stradă, de culori diferite, și au alergat după un tip care seamănă cu Iisus Hristos, finaliștii Asia Express au ajuns într-un hotel unde trebuie să găsească un alt cod pentru a deschide servieta găsită pe pat.

28-11-2021
20:19

Cele două echipe ajung în punctul culminant al sezonului, în Ierusalim

Finaliștii Asia Express trebuie să ajungă în Ierusalim, la Zidul Plângerii, acolo unde vor afla de la un rabin pe care l-au văzut într-o poză instrucțiunile pentru ultima probă a concursului.

28-11-2021
19:57

Concurenții s-au accidentat la antrenamentele de la Fauda Base

Cei 4 finaliști au învățat cum se face armata în Israel. Unii dintre ei au luat prea în serios antrenamentul. Vezi aici cine pe cine a accidentat.

28-11-2021
19:19

Misiune imposibilă într-o piață de vechituri

Captură Antena 1

Finaliștii trebuie să găsească 6 obiecte cu însemnele Asia Express într-o piață de vechituri. Suma obiectelor respective reprezintă următorul cod cu care pot merge mai departe.

28-11-2021
19:05

Următoarea misiune, la Jerusalem Beach

Captură Antena 1

Echipele au fost nevoite să vândă niște înghețate, iar oamenii de pe plajă trebuiau să le consume în fața camerelor de luat vederi.

28-11-2021
18:51

Al treilea cod, scris pe o rățușcă de plastic

Captură Antena 1

Al treilea cod, 5555, era scris pe spatele unei rățuște din plastic dintr-o fântână arteziană. Mihai și Elwira au găsit primii codul, iar Emi și Cuza i-au văzut și au reușit să îi ajungă din urmă.

28-11-2021
18:44

Al doilea cod, cântat de o femeie la chitară

Captură Antena 1

Al doilea cod necesar pentru a răspunde la întrebările de pe tabletă a fost cântat de o femeie într-o altă piață din Tel Aviv. Elwira și Mihai Petre s-au prins că acea tânără cânta exact codul: 4371, mai întâi în ebraică, apoi în engleză.

28-11-2021
18:32

Codul secret, primul hop din finală

 

Captură Antena 1

Echipele finaliste au primit două tablete pe care le pot deschide dacă introduc codul corect. Cele două echipe au trebuit să găsească acel cod în Piața Rabinului din Tel Aviv, fără să primească vreun indiciu unde s-ar putea ascunde. În cele din urmă, codul era afișat pe tricoul unei fete îmbrăcate în galben care se plimba prin piață. Emi și Cuza l-au aflat primii.

28-11-2021
18:03

Bătălia finală se dă în Israel

Captură Antena 1

A început finala Asia Express. Ultima bătălie se dă în Israel. Echipele formate din Mihai Petre & Elwira și Emi & Cuza ajung la Ierusalim.

28-11-2021
17:10

Premiul de 30,000 de euro, impozitat. Cu cât rămân câștigătorii în buzunare

Marele premiu de 30.000 de euro de la Asia Express este impozitat de către stat. Câștigătorii show-ului vor rămâne cu mai puțini bani, după aplicarea taxelor. Vezi aici suma finală care le va intra în conturi.

28-11-2021
15:31

Ultimul episod din Asia Express ține 3 ore și jumătate

Marea finală Asia Express începe de la ora 20:00, pe Antena 1, și se va încheia la ora 23:30. Cuza & Emi și Mihai & Elwira se luptă pentru premiul de 30.000 de euro.

Finala Asia Express: Drumul împăraților aduce în fața telespectatorilor ultimele cupluri rămase în competiție. Două perechi se bat pentru premiul de 30.000 de euro.

Din perechile care au pornit în cea mai nebună aventură a vieții lor au mai rămas cele formate din Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, respectiv Mihai Petre și soția lui, Elwira.

ADVERTISEMENT

Ultima pereche eliminată, care nu a reușit astfel să se califice în marea finală, a fost cea formată din cântăreața Lidia Buble și sora ei, Estera.

Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira, duel în finala Asia Express

Una din marile surprize ale acestui sezon a fost perechea formată din Cuza și Emi de la Noaptea Târziu. Puțini se așteptau ca aceștia să ajungă atât de departe în concurs.

ADVERTISEMENT

Legat de experiența trăită în Turcia, pe Drumul Împăraților, Cuza și Emi au spus că nu vor uita niciodată ce au trăit.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici.

ADVERTISEMENT

Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală… Hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe. Efectiv s-au diferențiat la virgulă. Fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, au declarat Cuza și Emi la testimoniale, după ce au aflat că s-au calificat în marea finală.

Mihai Petre și soția ar fi câștigătorii Asia Express

Legat de câștigătorii Asia Express, numele învingătorilor au apărut în urmă cu ceva timp. FANATIK a aflat în luna septembrie că Mihai Petre și Elwira ar fi marii câștigători ai celui de-al patrulea sezon al show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, Mihai Petre a reacționat la acest zvon, lăsând totul în coadă de pește. „Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, spunea Mihai Petre în luna septembrie, pentru FANATIK.

În cel de-al patrulea sezon Asia Express au participat 9 perechi. Din competiție au făcut parte Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul Francesco, Zarug și Lorelai, Connect-r și Shift, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și fiica și Cosmin și Eliza Natanticu.

 

ADVERTISEMENT