News

Finala Asia Express are loc în această seară, dar se ştiu deja câştigătorii! Echipa care a luat 30.000 de euro de la Antena 1 a cheltuit deja banii

14.04.2019 | 11:15
Finala Asia Express are loc in aceasta seara dar se stiu deja castigatorii Echipa care a luat 30000 de euro de la Antena 1 a cheltuit deja banii

Finala Asia Express va fi difuzată în această seară de Antena 1, însă câștigătorii acestui sezon sunt deja cunoscuți. Cei doi supraviețuitori, care au bătătorit cărările Asiei cu multă sudoare și imaginație, au venit în România cu 30.000 de euro în buzunare și… deja au cheltuit și banii. Este vorba despre CRBL și Oase, cuplul hazliu care a cucerit publicul telespectator.

Câștigătorii Asia Express

CRLB și Oase nu au dezvăluit ce vor face cu marele premiu, căci încă se gândesc la aventura prin care au trecut. SIngurul lucru pe care și-l doresc e să nu cumva să fie mânați de dorința autostopului și în România. Cei doi își amintesc cu drag de toate întâmplările petrecute în India, chiar și de cele mai puțin plăcute. Amândoi declară acum că au rămas cu amintiri frumoase, iar, în stilul lor caracteristic, spun că nici acum nu înțeleg cum de au ajuns împreună în competiție. Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mi se pune mie o pată, o ceva… Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”.

„Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el (n.r. Oase). La început regretam, mă gândeam ce o să fac cu cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă ajungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că am avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a adăugat artistul.

Ruby și iubitul ei, Robert, finaliștii Asia Express 2019

Finala Asia Express, disputată între Ruby & iubitul și Cocuța & Bogdan Boantă

Conform publicației Libertatea, în finala care va fi difuzată în această seară au ajuns Ruby și iubitul ei, Robert și Cocuța cu Bogdan. Pentru premiul de 30.000 de euro, Bogdan și Cocuța au trebuit să supraviețuiască în condiții greu de imaginat în India și Sri Lanka. Concursul le-a adus participanților faimoși nu doar o călătorie în locuri exotice, ci și o experiență de suflet, după cum majoritatea celor care au făcut parte din proiect au spus. În acest sezon au mai participat, printre alții, Bianca Drăgușanu și Margherita din Clejani.