Sport

Scene șocante în finala de la Australian Open 2022. Medvedev, pus în pericol de un fan care a intrat pe teren. Intervenție în forță a stewarzilor! Video

Meciul dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev a fost extrem de spectaculos, însă confruntarea celor doi titani a fost întreruptă de un spectator care a intrat pe teren.
30.01.2022 | 12:39
Scene socante in finala de la Australian Open 2022 Medvedev pus in pericol de un fan care a intrat pe teren Interventie in forta a stewarzilor Video
Un spectator a intrat pe teren în timpul finalei de la Australian Open pentru a protesta. Sursă foto: twitter @SadeceTenis
ADVERTISEMENT

Rafael Nadal se află în fața celui de-al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră, însă a primit o replică extrem de puternică din partea rusului Daniil Medvedev.

Meciul extrem de spectaculos a fost însă întrerupt pentru aproximativ un minut la începutul setului al doilea, după ce un spectator a intrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Gest extrem al unui fan aflat în tribune la marea finală de la Australian Open dintre Nadal și Medvedev

Rafael Nadal și Daniil Medvedev au oferit un meci de poveste în finala de la Australian Open, întreruptă însă de un gest incredibil, văzut extrem de rar pe arenele de tenis.

Deși au existat nenumărate proteste ale fanilor în tribune de-a lungul timpului, un spectator a sărit direct pe teren având în mână un mesaj. Spectatorul a fost însă rapid „neutralizat” și a fost scos de pe suprafața de joc imediat de către patru stewarzi.

ADVERTISEMENT

Numărul doi mondial a reușit să câștige primul set în fața lui Rafael Nadal cu 6-2, iar în setul al doilea rusul a reușit să revină de la 4-1 pentru spaniol printr-un rebreak și a câștigat setul la tie-break. Iată unul dintre cele mai spectaculoase momente ale finalei.

Spectatorul a protestat pentru refugiații din Australia

Se pare că spectatorul a recurs la acest gest extrem pentru a atrage atenția asupra abuzurilor la care sunt supuși refugiații din Australia.

ADVERTISEMENT

Fanul avea un banner în care vorbea despre „detenția refugiaților în Australia”. Cu toate acestea, gestul a fost extrem de criticat de spectatori, care au huiduit copios momentul.

Daniil Medvedev a făcut și el scandal la Australian Open

Rusul Daniil Medvedev a fost fluierat de spectatorii aflați în tribune la marea finală de la Australian Open, Nadal primind mare parte din susținerea fanilor. Același lucru s-a întâmplat și în semifinale, când tenismenul l-a adus în discuție pe Djokovic, moment în care spectatorii au huiduit copios.

ADVERTISEMENT

Unul dintre motive ar putea fi și faptul că rusul e scandalagiul-șef la acest turneu de Mare Șlem. Medvedev s-a certat cu toată lumea în semifinale și l-a umilit pe arbitrul meciului cu Stefanos Tsitsipas.

Deranjat că australianul primea indicații din tribune de la tatăl său, Medvedev a explodat la adresa arbitrului de scaun: „Eşti prost? Răspunde-mi la întrebare! De ce îl laşi să vorbească? Cum poţi să fii atât de slab la o semifinală? Tatăl lui vorbeşte la fiecare punct”.

Numărul doi mondial a continuat în aceeași direcția iar în setul al patrulea l-a jignit din nou pe arbitru: „Cât de prost poate să fie? Idiotul! Trebuie să nu ai creier să faci aşa ceva. Este incredibil”.

ADVERTISEMENT
Tags: