Life

Finala Burlacul 2021. Ana Bene este câștigătoarea inimii lui Andi Constantin! Clujeanca a fost pusă să ia decizia

Finala Burlacul 2021 l-a pus pe Andi Constantin în fața unei alegeri dificile.
01.07.2021 | 23:45
Finala Burlacul 2021 Ana Bene este castigatoarea inimii lui Andi Constantin Clujeanca a fost pusa sa ia decizia
Finala Burlacul. Ana Bene și Andi Constantin, la momentul final. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
01-07-2021
20:45

Andi Constantin a pus-o pe Ana Bene să ia decizia finală. Cei doi și-au dat o șansă

„Am ales de fiecare dată să îți mai aloc puțin timp. Rezultatele așteptării au venit la Cluj. Abia atunci am început să te simt deschisă”, i-a spus Andi Constantin Anei înainte de a spune ce a decis. Acesta i-a spus că nu simte iubire pentru clujeancă, dar îi este foarte dragă. A refuzat să îi dea inelul, dar i-a oferit o brățară pe care a primit-o de la mama lui. Ana și Andi au pornit împreună pe un nou drum și speră să aibă o relație frumoasă.

01-07-2021
20:17

Simona Bălăceanu nu este aleasa lui Andi Constantin

Andi Constantin a făcut o primă alegere. Acesta a discutat deja cu Simona Bălăceanu, căreia i-a spus că merită să aibă tot ce e mai bun, dar el nu o poate face fericită așa cum și-ar dori tânăra. 

01-07-2021
18:35

Andi Constantin: „Ana mi-a câștigat încrederea”

Andi Constantin a petrecut 24 de ore cu Ana și Simona, finalistele de la Burlacul. Brunetul a mărturisit că Ana a reușit să îi demonstreze că este potrivită pentru el în cadrul unui traseu în parc pe care l-au făcut împreună: „Mi-a câștigat încrederea”

01-07-2021
18:20

Simona și Andi au simulat un zbor cu avionul

Simona și Andi. Captură Antena 1

 

Simona și Andi Constantin au simulat un zbor cu avionul. Cei doi au avut emoții destul de mari, căci sentimentul de a pilota o aeronavă a fost unul aproape real. Cei doi au evitat să se prăbușească în cele din urmă. 

01-07-2021
18:12

Ana și Simona, 24 de ore cu Andi Constantin

Ana și Simona, surpriză în finala Burlacul. Foto: Antena 1

 

Surpriză în finala Burlacul. Simona și Ana, cele două care au rămas în cursa pentru inima lui Andi Constantin au petrecut 24 de ore cu bărbatul după care tânjesc multe femei. 

01-07-2021
18:07

Melissa, eliminată de Andi Constantin

Andi Constantin a eliminat-o pe Melissa. Foto: Antena 1

Melissa a fost eliminată de Andi Constantin în marea finală. „Sper să fii fericit”, i-a spus turcoaica lui Andi cu lacrimi în ochi. Simona Bălăceanu și Ana Bene sunt fetele care au rămas în lupta pentru burlac.

01-07-2021
17:40

Ana și Catrina s-au împăcat în finala Burlacul

Catrina, concurentă eliminată de la Burlacul. Captură Antena 1

Catrina și Ana au căzut la pace în finala Burlacul. Fostele concurente au spus că s-au iertat în urma conflictului uriaș pe care l-au avut, iar acum fiecare o vede pe cealaltă cu alți ochi.

Finala Burlacul este deja aici. Numai trei fete sunt norocoase din totalul de 25 care au intrat în show-ul de la Antena 1.

După două luni de căutări, încercări și momente frumoase petrecute în România, dar și în locații de vis din Turcia, fosta ispită de la „Insula Iubirii” este gata să aleagă tânăra cu care vrea să aibă o relație pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Simona Bălăceanu, Ana Bene și Melissa Azak sunt cele trei concurente care au ajuns în finala Burlacul 2021. Firi și temperamente complet diferite, fetele nu îi fac deloc alegerea mai ușoară lui Andi Constantin.

Burlacul trebuie să aleagă din personalități diferite, vârste la fel, dar și lucruri pe care le au în comun. Fiecare fată vine cu un bagaj în spate, provocarea fiind și mai mare pentru protagonistul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Finala Burlacul 2021. Andi Constantin are de ales din 3 fete

„A fost o experiență frumoasă, dar și obositoare pe alocuri. Am trăit multe, am simțit multe, acest proces scoate tot din tine, cred că tocmai de aceea la final realizezi de ce ai nevoie. Sincer, nu am luat în calcul nici stresul și apăsarea finalului și nici tensiunea pe care o resimt acum.

Poate am fost puțin naiv și m-am aruncat cu capul înainte. A fost un drum care m-a pus în fața unor temeri pe care le aveam, am realizat care îmi sunt limitele și care îmi sunt cu adevărat dorințele.

ADVERTISEMENT

A fost de departe cea mai grea experiență și e dificil când știi că, în urma deciziei tale, cineva o să sufere”, a declarat Andi Constantin.

Finala Burlacul 2021. Tânărul are de luat cea mai grea decizie în finala Burlacul 2021. Bucuria uneia dintre concurentele de la Antena 1 înseamnă așa cum este de așteptat nefericirea altora două, care au luptat din plin pentru inima lui Andi Constantin.

ADVERTISEMENT

Cine este Simona Bălăceanu, finalista de la Burlacul 2021

Simona Bălăceanu este o frumoasă brunetă în vârstă de 25 de ani. Deși lucrează în calitate de kinetoterapeut, finalista de la Burlacul 2021 este pasionată de pictură, lucru care se poate observa cu ochiul liber din postările din mediul online.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este culoarea mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat”, a spus una dintre preferatele Burlacului 2021.

Ana Bene din finala Burlacul 2021, poveste de viață emoționantă

Ana Bene are 35 de ani și o poveste incredibilă de viață. Finalista de la Antena 1 a fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu câțiva ani, Andi Constantin empatizând cu situația tinerei.

Finalista de la Burlacul 2021 este originară din Cluj și are propria afacere. Ține în frâie un salon de înfrumusețare care îi aduce venituri generoase, dar și împlinire sufletească.

„Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învățat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine”, a declarat Ana Bene.

Melissa Azak, concurenta de la Burlacul 2021 cu origini turcești

Melissa Azak (28 de ani) s-a născut în Franța și este pe jumătate turcoaică, ea fiind pasionată de design vestimentar pentru care a făcut mai multe cursuri. Stă în România singură încă de la 18 ani.

„Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine. Stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc”, a declarat finalista de la Antena 1.

ADVERTISEMENT