ADVERTISEMENT
Sporturi

Finala Campionatului Mondial de Rugby! Anglia – Africa de Sud. „Trandafirii” sunt marii favoriți la câștigarea trofeului

Autor: Andrei Șchiopu | 27.10.2019 | 15:12
Finala Campionatului Mondial de Rugby! Anglia - Africa de Sud. „Trandafirii” sunt marii favoriți la câștigarea trofeului
Anglia este favorită în finala cu Africa de Sud. Sursă foto: hepta.ro

Anglia se va întâlni cu Africa de Sud în finala Campionatului Mondial de rugby. „Trandafirii” s-au calificat în finală, după un meci spectaculos cu Noua Zeelandă, în care au câștigat cu 19-7. De cealaltă parte, Africa de Sud au trecut de Țara Galilor, în urma unui duel crâncen. „Gazelele” au câștigat meciul cu 19-1, dar sunt cotați cu șansa a doua la câștigarea Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Englezii sunt marii favoriți la câștigarea Campionatului Mondial de rugby

În urma victoriei cu Noua Zeelandă, Anglia a devenit marea favorită la câștigarea Campionatului Mondial. „Trandafirii” au cota de 1,55 pentru duelul cu Africa de Sud, în timp ce „gazelele” au primit o cotă de 2,75 din partea tipserilor. Jucătorii englezi au primit un bonus de 1.200.000 de euro din partea Federației Engleze de Rugby, după calificarea spectaculoasă în finala Campionatului Mondial.

Eddie Jones, antrenorul englezilor, l-a ținut un discurs motivator înaintea confruntării cu Noua Zeelandă, iar elevii lui au înțeles perfect mesajul: „Este timpul să schimbăm istoria. Nu are importanță cine este Noua Zeelandă, important este să știm cine suntem noi. Nu suntem cei mai buni din lume, dar avem o oportunitate grozavă să rămânem în istorie”.

ADVERTISEMENT

„Am demonstrat că suntem buni!”

Eddie Jones a vorbit și după meciul cu Noua Zeelandă și nu a încetat să-și laude elevii, despre care crede că sunt cei mai speciali jucători pe care i-a antrenat în carieră: „Mulți oameni erau de părere că Noua Zeelandă va câștiga meciul cu noi, dar sunt sigur că am reușit să răsturnăm toate predicțiile. Am un lot de 31 de băieți formidabili, care au dat totul pe teren”.

„Meciul cu Noua Zeelandă a fost greu, dar băieții au făcut lucruri mărețe și trebuie am demonstrat că merităm să jucăm finala. Cred că fanii sunt mulțumiți de noi”, declara selecționerul Angliei după semifinala cu „All Blacks”.

ADVERTISEMENT
  • 59 de ani a împlinit Eddie Jones pe 30 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!